Zobacz pełną wersję : Czy da się?
Jak mam Własny Biznes i chce zaistalować do tego Na studiach czy gra się nie popsuje na innej kolejności?Pomocy!
Wiesz... Nie powinno się nic stać. Ale bezpieczniej będzie, jeśli najpierw zrobisz kopię zapasową katalogu Moje Dokumenty/EA GAMES. Potem odinstalujesz biznes (możesz też całą grę - wreszcie tu chodzi o bezpieczeństwo i wyeliminowanie potencjalnych błędów) i zainstalujesz wszystko po kolei. Powinno być wporządku. Jeśli odisnstaloweałeś całą grę nie zapomnij przywrócić katalogu EA GAMES na miejsce...
elkakub17
05.05.2006, 17:16
Raczej nie powinna, tylko musisz zainstalować do osobnego katalogu;) Kolejnośc nie ma znaczenia :)
Edit: no niech to Unkown... xD ;P
I jesli masz oryginalna rę nie powinno sprawić problemu. Podobno jeśli ma sie piarcką wersję mogą wystapic problemy ;)
Jeżeli posiadasz pirata lub grasz na cracku to raczej sie cos stanie, ale jeżeli nie to wszystko winno być ok.
Cococzek
13.05.2006, 05:52
jak masz PIRATA to instaluj po kolei a jerzeli ORYGINAŁ to nic nie powinno się stać
sasha fierce
13.05.2006, 08:50
jak masz PIRATA to instaluj po kolei a jerzeli ORYGINAŁ to nic nie powinno się stać
pirata nie powinien miec, sesese ;p ja sie powtorze - ze kolejnosc instalowania dodatkow naprawde nie ma wiekszego znaczenia wiec wszystko powinno byc w jak najlepszym porządeczku.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.