PDA

Zobacz pełną wersję : Czy da się?

Midey
05.05.2006, 17:05
Jak mam Własny Biznes i chce zaistalować do tego Na studiach czy gra się nie popsuje na innej kolejności?Pomocy!

UnknowN
05.05.2006, 17:15
Wiesz... Nie powinno się nic stać. Ale bezpieczniej będzie, jeśli najpierw zrobisz kopię zapasową katalogu Moje Dokumenty/EA GAMES. Potem odinstalujesz biznes (możesz też całą grę - wreszcie tu chodzi o bezpieczeństwo i wyeliminowanie potencjalnych błędów) i zainstalujesz wszystko po kolei. Powinno być wporządku. Jeśli odisnstaloweałeś całą grę nie zapomnij przywrócić katalogu EA GAMES na miejsce...

elkakub17
05.05.2006, 17:16
Raczej nie powinna, tylko musisz zainstalować do osobnego katalogu;) Kolejnośc nie ma znaczenia :)

Edit: no niech to Unkown... xD ;P

Kladź
06.05.2006, 09:40
I jesli masz oryginalna rę nie powinno sprawić problemu. Podobno jeśli ma sie piarcką wersję mogą wystapic problemy ;)

~dusia~
06.05.2006, 19:05
Jeżeli posiadasz pirata lub grasz na cracku to raczej sie cos stanie, ale jeżeli nie to wszystko winno być ok.

Cococzek
13.05.2006, 05:52
jak masz PIRATA to instaluj po kolei a jerzeli ORYGINAŁ to nic nie powinno się stać

sasha fierce
13.05.2006, 08:50
jak masz PIRATA to instaluj po kolei a jerzeli ORYGINAŁ to nic nie powinno się stać

pirata nie powinien miec, sesese ;p ja sie powtorze - ze kolejnosc instalowania dodatkow naprawde nie ma wiekszego znaczenia wiec wszystko powinno byc w jak najlepszym porządeczku.