Zobacz pełną wersję : Dziwne "cos" [BRAK ZDJĘĆ]
Kasiek16
06.05.2006, 09:05
czesc, oto 2 dom na forum, jakis dziwny mi wyszedł
Zamieszkuje go niejaka Xenia
Domek w całej swojej okazałosci;
Wejście:
Tył domu:
Roslinki, przypominajace ogródek:)
Domek w srodku
Wejście
Kuchnia
Sypialnia
Łazienka:
I rzut z lotu ptaka
Nie podoba mi się... xP bryła jest brzydka, w środku zbyt ciemno...sorka, ale musisz jeszcze sporo pracować 0\10
cornelia123
06.05.2006, 09:55
Cienko...1/10
A mnie się nawet podoba, styl jest zachowany. Fakt jest zbyt ciemno ale trochę więcej roślinności, włączonych lampek i jaśniejszej tapety i mogło być pieknie, a tak jast tylko nieźle. Ale głowa do góry :D
Niby taka tradycja, a jednak bardzo ciemno i ponuro, ale podoba mi się. Bryła i zewnątrz domu oraz ogródek wyszło ci bardzo dobrze. Nie rozumiem dlaczego takie ostre oceny ... 8/10 :) Oby tak dalej.
Cóż. Zmieniłabym tapety na ciut jaśniejsze. Podoba mi się z zewnątrz. Zachowany styl ale nie wiem, czy nie przesadnie. Daję 6/10
Szczerze mówiąc nie podoba mi się,jest trochę za ciemno i bryła też taka niebardzo.
misiek:)
06.05.2006, 11:25
Czy to jest domek w stylu orientalnym? No, ale raczej Ci nie wyszedł. Mi się nie podoba, ale daję 4/10.
Heavenly
06.05.2006, 11:27
A mi sie podoba , tylko tapety troche za ciemne ale za to wszystkoutrzymane w jednymstylu , ładne rozmieszczenie mebli i z zew. też ciekawie
8/10
Cóż bryła rozumiem, że miała byc w stylu orientalnym i w ogóle xD No, ale podoba mi sie średnio. W środku jest za ciemno: zrób więcej okien albo świateł. Zmieniłabym tez wanne w łazience, jest dosyc dziwna xD No i w środku powinno być więcej roślin, to samo na zewnątrz.
Jak dla mnie za ciemno. Styl orientalny nie jest aż tak ciemny, mogłaś dać np. panele na podłodze, albo chociaż włączyć lampki. 2/10
Styl orientalny? Hmm... :| Ale co do domku. Bryła mi się podoba. Jest taka orientalna. Podłoże, czyli trawka, jest ciut pospolita. Każdy jej używa...
W środku jest gorzej. Ciemno itp.
Pozdrawiam.
Tigra.
Plotkara12
06.05.2006, 21:26
Nie podoba mi się, to po prostu nie mój klimat i w ogóle. W środku jest ciemno, bryła jakaś taka dziwna.
Nie przepadam za takim nietypowym stylem umeblowania.Taki sobie też ten domek na zewnątrz
6/10 :con:
She-chan
15.06.2006, 20:30
Jakie cudeńko *.*
I jak ciemno *.*
I da się używać wszystkich sprzętów *.*
Jedyne co mi się nie podoba, to pościel na łożku.
Domek jest Jp.
Koniczynka
24.06.2006, 14:30
z zewnatrz ladny tylko zeby nie ten staw i te obciachowe czerwone sciany :o
a w srodku jest za ciemno...... domy chinczykow sa zwykle jasne...... ;p lol
3/10
Nawet,nawet!Widać,że się starałeś/łaś no mnie ten domek sie podoba,więc...7/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.