PDA

Zobacz pełną wersję : Dziwne paski...

away
06.05.2006, 12:17
Po ciężkich próbach uruchomienia TS2 (ale efektywnych) gra działa. Jednak gdy jestem już w trybie gry i przesówam myszką na trójkącik nad Simami lub dymki z ich pragnieniami (te co są w trakcie simowej rozmowy), to pojawiają się dziwne paski. Dzieje się tak też gdy wstawiam okna i ogólnie buduję dom... Myślicie, że to wina dodatków? Może jest jakaś inna przyczyna?

beliel
06.05.2006, 13:51
Po ciężkich próbach uruchomienia TS2 (ale efektywnych) gra działa.

Zaraz, zaraz ;). Czy czasem nie masz pirata? Oryginalne Simsy po zainstalowaniu uruchamiają się normalnie. Nic nie trzeba robić. Jeśli pirat, to przykro mi - pomocy tu nie uzyskasz.

Shawnee
06.05.2006, 14:03
o jakie paseczki dokładniej Ci chodzi? może coś nie tak z kartą graficzną? :|

away
08.05.2006, 14:59
Mam orginalne TS2 :P Wszystkie części dodatków również.

Shawnee też tak myślałam, że to karta graficzna, ale wcześniej działało wszystko normalnie ;/ coś się zje... zepsuło ;p

beliel
13.05.2006, 19:54
Może to być wina wadliwych dodatków lub jakiegoś hacka zakłócającego grę. Spróbuj to sprawdzić. Być może jest to również wina porysowanej płyty. Mówiłeś/-aś, że WCZEŚNIEJ wszystko było ok. Przez ten czas jednak płytka mogła ulec jakiejś malutkiej szkodzie. Płyty są delikatne...

edit: Upss, ciutkę odświeżyłam temat :).

sasha fierce
16.05.2006, 16:54
away, zajrzyj tutaj, to pewnie to ------> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=27592&page=1&highlight=problem+graficzny