Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem..z.. instalacją elektroniczną Ea

cornelia380
13.05.2006, 19:03
[COLOR=Red]undefined[/COLOR
Mam problem..kiedy chce zarejstrować sie na ea.Wchodze do rejestracji elektronicznej wszystko jest okej.Ale ostatni punkt jest ..zły..Wprowadzam kod rejestracyjny :| i jest zły..wszytko mam dobrze zapisane na kartce ale nic próbowałam duzych liter małych liter i nic ;( :(

beliel
13.05.2006, 19:44
A czy masz oryginalne Simsy? Z Twojego posta ja wnioskuję, że nie. Po co miałabyś zapisany kod seryjny na kartce, skoro jest on z tyłu instrukcji ;)?

cornelia380
13.05.2006, 20:41
A czy masz oryginalne Simsy? Z Twojego posta ja wnioskuję, że nie. Po co miałabyś zapisany kod seryjny na kartce, skoro jest on z tyłu instrukcji ;)?
Mam oryginalne Simsy.Ale moja siostra jak robi porządki zawsze gdzies mi się gubią pudełka dlatego mam zapisany :| na kartce kod seryjny

beliel
13.05.2006, 21:57
Może źle wpisujesz kod seryjny. Litera "V" na instrukcji jest bardzo podobna do "U". Ja sobie jednak tylko tak 'gdybam' :P. Problem pewnie tkwi w czymś innym...

Mgiełka
13.05.2006, 23:18
To trochę dziwne, bo ja jak rejestruję jakiś nowy dodatek, to numer seryjny jest wpisany aytomatycznie taki, jaka wpisywałam przy instalacji...

gruszka.
14.05.2006, 09:09
Mgiełka, gdy instalujesz przez stronę trzeba wpisać numer seryjny, a gdy przez gre tego numeru nie trzeba wpisywać ;)

Mgiełka
14.05.2006, 10:31
Mgiełka, gdy instalujesz przez stronę trzeba wpisać numer seryjny, a gdy przez gre tego numeru nie trzeba wpisywać ;)

Nie wiedziałam Gruszka :)
Do autorki: No to właśnie może spróbuj zarejestrować przez grę. To znaczy jak instalujesz simy, to tam w menu start jest też ikona "Rejestracja elektroniczna". Może wtedy się uda. Życzę powodzenia!

cornelia380
14.05.2006, 18:48
Nie wiedziałam Gruszka :)
Do autorki: No to właśnie może spróbuj zarejestrować przez grę. To znaczy jak instalujesz simy, to tam w menu start jest też ikona "Rejestracja elektroniczna". Może wtedy się uda. Życzę powodzenia!

Wiem że tam trzeba wejsc i to robie ale mam wpisany kod rejestracyjny dobry.Kiedy naciskam nastepny pisze że jest nieprawidłowy! :O

Mgiełka
14.05.2006, 19:10
Wiem że tam trzeba wejsc i to robie ale mam wpisany kod rejestracyjny dobry.Kiedy naciskam nastepny pisze że jest nieprawidłowy! :O

No to ja już nie wiem. Myślałam wcześniej, że sama wpisywałaś kod i może coś pokeciłaś, a w takim układize to już nie widzę pomysłu. Może ktoś inny coś wymyśli.

Cocaine
14.05.2006, 19:20
Ja rejestrowałam się chyba w listopadzie, czy w grudniu. Nowych dodatków nie rejestrowałam, więc nie mam tego problemu... spróbuj pozamieniać litery i pobaw się w "szukanie kształtu" tj. zrób z Ż, Z itd.

Lea
14.05.2006, 19:51
Zawsze mozesz skontaktowac sie z pomoca techniczna EA i opowiedziec swoj problem. Z tego co wiem prosza o podanie Twojego kodu i po sprawdzeniu dostajesz od nich inny.

cornelia380
15.05.2006, 16:39
Ja rejestrowałam się chyba w listopadzie, czy w grudniu. Nowych dodatków nie rejestrowałam, więc nie mam tego problemu... spróbuj pozamieniać litery i pobaw się w "szukanie kształtu" tj. zrób z Ż, Z itd.

OKI spróbuje może wyjdzie :|