Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Okienko na kody...

Oshin
17.05.2006, 21:52
Witam :) Jestem tutaj nowa, a tak szczerze zalogowałam się tylko dlatego, bo mam pewien problem i nikt nie potrafi mi pomóc. Mam nadzieję, że tutaj ją znajdę... Otóż, gdy naciskam [shift] [ctr] [c] nie wyskakuje mi okno z kodami ... :con: Nie wiem co jest grane... Nie mam ściągniętych żadnych dodatków z neta... Stało się tak po zainstalowaniu Sims Własny Biznes, ale gra działa poprawnie... Co może być przyczyną tego błędu? :con: Pomóżcie...

Isi
18.05.2006, 00:06
Nie wiem, co może być przyczyną (WB?), ale w pewnej gazecie o TS2 przeczytałam, że jeśli nie działa Ctrl+Shift+C, należy spróbować kombinacją Ctrl+Shift+B.
No i oczywiście popróbuj z lewymi i prawymi przyciskami Ctrl i Shift na klawiaturze, zarówno wpisując C jak i B.

Blue Nati
18.05.2006, 13:08
WB ostatnio jest bardzo często powodem problemów z grą.Przestaje na przykład częściowo działać kod moveobjects on.Może masz pirata i nie zainstalowałaś dodatków w odpowiedniej kolejności(kiedy masz orginały kolejność jest obojętna).Mojej koleżance też się "popsuło" okienko kodów.Choć ma orginał.No cóż,popróbuj z różnymi kombinacjami klawiszy jak pisała Isi albo reinstalka.

Shèène
18.05.2006, 19:17
Masz może program CursorXP? Jeśli tak, to on jest prawdopodobnie przyczyną problemu

Oshin
29.05.2006, 21:58
Shèène dziękuję dziękuję !!!!
:D :D Działa! To właśnie przez tego CursorXP nie dało się włączyć kodów... Uff na reszcie jakaś konkretna pomoc :P B)