PDA

Zobacz pełną wersję : Opcja wyłączania starzenia się

Serpenteen
18.05.2006, 08:49
Nie jestem w stanie sprawdzić wszystkich tematów, tymbardziej, że mają tak głupie tytuły, że trzeba czytać cały temat, by wiedzieć o co autorowi chodzi. Tytuł "Pytanie", albo "Mam problem" powinny być odrazu poprawianie.

A teraz przejdę do mojego pytania. Gdzie jest opcja wyłączania starzenia się simów. Kiedyś w jakiejś recenzji czytałem, że istnieje taka możliwość, tylko nie mogę jej znaleźć. Czy faktycznie da się to zrobić? Jeśli tak to gdzie mogę to znaleźć?

Isi
18.05.2006, 09:10
W grze nie istnieje taka opcja.
Możesz za to użyć kodu, jeśli chcesz powstrzymać starzenie się Simów.
W tym celu klikasz Ctrl+Shift+C, wpisujesz "aging off" i klikasz Enter.
Jeśli chcesz, żeby Twoje Simy z powrotem się starzały, wpisujesz "aging on".

Serpenteen
19.05.2006, 09:47
Wielkie dzięki. :)

Nemedy
21.05.2006, 01:07
A co mam zrobic jesli chce by simowi rodzice nie starzeli sie, dzieciaki maja za to starzec sie normalnie w zwykłym trybie.

Tak nawiasem mowiąc: witam wszystkich :)
Moj pierwszy post^^

Lea
21.05.2006, 05:54
A co mam zrobic jesli chce by simowi rodzice nie starzeli sie, dzieciaki maja za to starzec sie normalnie w zwykłym trybie.

Tak nawiasem mowiąc: witam wszystkich :)
Moj pierwszy post^^
Witaj nam pieknie :D
Co do pytania: mozesz oczywiscie czy dziadkom czy rodzicom za punkty nagrod aspiracji kupic eliksir zycia ktory beda sobie co pare dni popijac albo jesli masz NS (Na Studiach) z karier zawodowych wybrac krowokwiata i co jakis czas dac mu ofiare do zjedzenia :P
Pozdrawiam

Nemedy
21.05.2006, 16:44
Witaj nam pieknie :D
Co do pytania: mozesz oczywiscie czy dziadkom czy rodzicom za punkty nagrod aspiracji kupic eliksir zycia ktory beda sobie co pare dni popijac
Roslinka mi i tak nic nie da bo nie mam żadnego dodatku do gry -_-
A jest może jakiś kod który spowalnia obniżanie sie aspiracji? Platynowy wskaźnik(połowa w dodatku) miałam tylko raz, potem mój sim nie zdażył zjeść i umarł w trakcie smażenia tostów :(
Na szczeście nie zapisałam gry^^

Edit:
Lea, wielkie dzieki. Następnym razem skorzystam z tej opcji i przeczytam regulamin ^^

Lea
21.05.2006, 17:30
Roslinka mi i tak nic nie da bo nie mam żadnego dodatku do gry -_-
A jest może jakiś kod który spowalnia obniżanie sie aspiracji? Platynowy wskaźnik(połowa w dodatku) miałam tylko raz, potem mój sim nie zdażył zjeść i umarł w trakcie smażenia tostów :(
Na szczeście nie zapisałam gry^^
Przeczytaj ten temat: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31150&highlight=aspiracja
A na przyszlosc: 3 link od prawej to opcja "szukaj" tam wpisusz to co Cie interesuje i powinny Ci sie otworzyc potrzebne tematy :D