Zobacz pełną wersję : :'-(
.SiMCiA.
22.05.2006, 19:45
Czy jest jakiś sposób na PRZEINSTALOWANIE The Sims 2 i wszystkich dodatków z dysku C:/ na dysk D:/?
Proszę na mnie nie krzyczeć, jeśli to pytanie jest dla Was oczywiste, bo naprawdę nie ma po co. A jeśli już zaistniały takie tematy (ja nic nie zauważyłam), to byłoby miło, gdyby ktoś z Was podałby mi link.
Z góry dziękuję za UPRZEJMOŚĆ
.SiMCiA.
MamaMadzi
22.05.2006, 20:00
Nie rozumiem, gdzie widzisz problem! Przecież jak instalujesz grę, to instalator pyta, gdzie chcesz zainstalować. Wpisujesz miejsce przy instalacji i masz
_Elisha_
22.05.2006, 20:08
Ale jej chodzi o przeinstalowanie z C na D.
Chyba raczej się nie da.
Co najwyzej mozesz odinstalowac z C i znowu zainstalowac na D.
I skopiuj w jakies bezpieczne miejsce folder ea games/the sims. Jak ponownie zainstalujesz to znowu go tam przenieś.
O to chodziło? :)
Mozesz takze przeniesc Moje dokumenty na dysk D ale w tym celu musisz uzyc sciezki docelowej a nie zwyklego kopiuj. U mnie potem chcialo jeszcze raz instalowac ale teraz juz dziala i nic sie nie stracilo.
.SiMCiA.
22.05.2006, 20:57
Tak, myślę, że o to chodziło...
:)
Monitkowa
26.05.2006, 14:49
Mozesz takze przeniesc Moje dokumenty na dysk D ale w tym celu musisz uzyc sciezki docelowej a nie zwyklego kopiuj. U mnie potem chcialo jeszcze raz instalowac ale teraz juz dziala i nic sie nie stracilo.
Tego bym nie polecała chyba że skopiujesz przedtem katalogi ale to raczej nic nie da :con:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.