PDA

Zobacz pełną wersję : Czy Wszystko OK ?

kuna89
26.05.2006, 18:54
A więc mój problem to :

mam gre THE SIMS 2
ZAINSTALOWALEM SOBIE ZARAZ PO TYM ... ROZGRYWKE RODZINNĄ (DODATEK)
poprowadzilem instalacje , nie zmienialem folderu instalacji i okazalo sie ze jakl wchodze sobie np. w C/ program files / ea games / to tutaj mam 2 foldery the sims oraz the sims rozgrywka rodzinna .... i w obu folderach sa podobne PLIKI ....
Czy wszystko ok zrobilem czy mialem wszystko instalowac w domyslnym folderze The Sims ?
Nie pytał bym się tego ... ale nie widzę nowości w grze pozattym ze doszly mi ikonki nie aktywne które chcą gier np. nocne zycie , biznes .....

A może ma ktoś rozgrywke rodziną? i moze mi powiedzieć jaki szczególny dodatek tam jest - to sobie sprawdze czy go mam i czy moja instalacja przebiegła ok.
mam wątpliwosci
prosze o rozpatrzenie i odpowiedz w mojej sprawie. ;(

sonya_coco_mambo
26.05.2006, 21:17
W rozrywce rodzinnej, szczegulne dodatki to:
-komplet mebli dziecięcych "zamkowy (lub kto woli "dla księżniczek")
-ciuchy dla małych simek "syrenka"

Przynajmniej ja takie widziałam. A co do instalacji, to mysle, że zainstalowales w złym miejscu, tzn. zainstalowałes tam, gdzie nie powinieneś czyli wg. mnie za blisko plikow z TS 2. Zainstaluj gzies indziej. Ja mam np. tak: E:/Gry:/Sims2 - w przypadku TS2 i E:/SimsNS przykładowo.

gruszka.
26.05.2006, 21:35
Najlepiej zainstalować w domyslnym folderze, proponowanym przez instalator. Bynajmniej ja tak zawsze robię i simsy chodzą bez zarzutów.

Adik
28.05.2006, 12:50
A więc mój problem to :

mam gre THE SIMS 2
ZAINSTALOWALEM SOBIE ZARAZ PO TYM ... ROZGRYWKE RODZINNĄ (DODATEK)
poprowadzilem instalacje , nie zmienialem folderu instalacji i okazalo sie ze jakl wchodze sobie np. w C/ program files / ea games / to tutaj mam 2 foldery the sims oraz the sims rozgrywka rodzinna .... i w obu folderach sa podobne PLIKI ....
Czy wszystko ok zrobilem czy mialem wszystko instalowac w domyslnym folderze The Sims ?
Nie pytał bym się tego ... ale nie widzę nowości w grze pozattym ze doszly mi ikonki nie aktywne które chcą gier np. nocne zycie , biznes .....

A może ma ktoś rozgrywke rodziną? i moze mi powiedzieć jaki szczególny dodatek tam jest - to sobie sprawdze czy go mam i czy moja instalacja przebiegła ok.
mam wątpliwosci
prosze o rozpatrzenie i odpowiedz w mojej sprawie. ;(

To gdzie zainstalujesz to wszystko jedno, ale NIE MOŻESZ tego zrobić w tym samym folderze co TS2.
Także proponuję instalkę w domyślnych folderach jakie proponuje instalator gry.

PS: To nie jest RozGrywka Rodzinna tylko Rozrywka Rodzinna :P ale to też wszystko jedno :P

NEGATIVE
28.05.2006, 13:11
ja też mam rozrywke rodzinną, ale mam wszystko stymżę zacina mi sie gra i resetuje komp ;(

kuna89
28.05.2006, 17:00
ok dzieki za informacje od wszystkich :)