Zobacz pełną wersję : 2 pytania
Mam 2 pytania pewnie moje ostatnie:
1: Czy można mieć zainstalowane The sims 2 i The sims bez zadnych problemów?
2 wazniejsze: Ktos mi usunął dawno folder EA games z simsami lecz chodzą bez zarzutów czy okolicę jak Miłowo bedą chodzidż?
Mam 2 pytania pewnie moje ostatnie:
1: Czy można mieć zainstalowane The sims 2 i The sims bez zadnych problemów?
2 wazniejsze: Ktos mi usunął dawno folder EA games z simsami lecz chodzą bez zarzutów czy okolicę jak Miłowo bedą chodzidż?
1. Tak. O ile masz wystarczająco miejsca na dysku.
2. Tak.
Jeśli folder,który znajduje się w Moje dokumenty/ EA GAMES zostanie skasowany to straczisz okolice, rodziny, domy i dodatki. Ale gra sama chyba utworzy ten folder.
Tak, miałam tak kiedyś. Coś chciałam skombinować i zrobiłam kopię zapasową folderu, ale gdzieś mi czmychnęła, ale folder po jakimś czasie stworzył się na nowo. Raczej nie powinieneś mieć problemów.
Co do posiadania obu części simsów - nie ma najmniejszego problemu. Tak, jak już wspomniał Chmurek, poinno działać, jeśli masz miejsce na dysku. Jeżeli nie, radzę dokupić, bo wolne miejsce zawsze się przyda :) Ja miałam 20GB i kupiłam sobie ostatnio 250GB, jestem zadowolona :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.