Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z Nocnym Życiem- przerwana instalacja

Iwa
29.05.2006, 06:16
Cóż nie do końca jestem pewna czy to dobry dział...
No więc instalacja tego dodatku przebiega normalnie do momentu wpisania gdzie chcę zainstalować. Gdy wcisnę "dalej" pojawia się komunikat "Czy chcesz przerwać instalację?". Z "Własny Biznes"(a jest to nowiutka gra, mam ją od dwóch dni) dzieje się to samo. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu oprócz odinstalowania Windowsa?

Camerio
29.05.2006, 13:34
Cóż nie do końca jestem pewna czy to dobry dział...
No więc instalacja tego dodatku przebiega normalnie do momentu wpisania gdzie chcę zainstalować. Gdy wcisnę "dalej" pojawia się komunikat "Czy chcesz przerwać instalację?". Z "Własny Biznes"(a jest to nowiutka gra, mam ją od dwóch dni) dzieje się to samo. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu oprócz odinstalowania Windowsa?

Hmm... Spróbuj przeinstalować podstawową wersję gry i sprawdź, czy nadal tak jest.
A może masz dodatki z neta lub hacki? Zobacz. A może zamiast na DALEJ wciszkasz ANULUJ ( :P ) ? Wybróbuj także zainstalowanie dodatku w docelowym katalogu, który jest wpisany przy instalacji, bowiem gier tych nie trzeba instalować na tym samym dysku. Jeżeli nic z tych rzeczy nie pomoże - nie pozostaje nic innego jak przeinstalowanie Windowsa.

Pozdrowioneczka :*

Camerandios

Iwa
29.05.2006, 14:25
Wszystko to próbowałam. Nie ściągałam żadnych dodatków. Co dziwniejsze "Na studiach" instaluje się normalnie. I na serio wciskałam "dalej". Jeśli chodzi o docelowy katalog to też próbowałam. Pół biedy jeśli by się zainstalowało na C. Chyba zostaje tylko odinstalowanie Windowsa 98 (bądź zmiana systemu na XP- co nie wchodzi w rachubę)

katero
31.05.2006, 14:52
Miałam to samo. Wszystko zrobiłam tka jak mi pisali ale lipa nei da sie zainstalować..
Aż w końcu właczylam główke i zainstalowałam dodatek w trybie awaryjnym <windowsa>. ;)
No i działa :P

Kash
31.05.2006, 15:37
To może wymień płytę albo zadzwon do terchnicznej...

Iwa
02.06.2006, 15:46
Kash, płyty są dobre. Nocne Życie jest już u mnie bardzo długo. Nie mam pojęcia skąd wzięły się te problemy. A jeśli chodzi o Własny Biznes... mam od soboty. Próbowałam wgrać to wszystko w trybie awaryjnym, jak ktoś radził (swoją drogą ciekawy pomysł, mimo że mi CD-romów nie widział), ale nie mogę stwierdzić czy by zadziałało. Brat zainstalował Windowsa XP, więc spróbuję po raz kolejny zainstalować (mam nadzieję, że się uda :P) .

Edit: Wszystko się normalnie instaluje. Pomogła zmiana systemu. Dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia