PDA

Zobacz pełną wersję : dodatki....

izusia_wroc
29.05.2006, 09:35
wiem , że ten temat był poruszany niejednokrotnie na forum ,ale musze go poruszyć jeszcze raz:( otóż nie dzialają mi w ogóle dodatki,ani te które ściagnęlam z neta ,ani te tworzone w warsztacie. Po przeglądnięciu paru postów myślałam , że wynika to stad, że nie nie mam zainstalowanego CEP-a, ale po instalacji nie pokazalo mi sie to okienko duze na caly ekran. Sprawdzalam wszystko - katalog jest w porzadku, meshe sciagnięte ..zrobilam chyba wysztko i ....dalej nic mi nie dziala ;( prosze doradzcie mi co mam teraz zrobic..plz...

Isi
29.05.2006, 12:17
To okno Ci się nie pojawia, bo masz tylko podstawową wersję TS2- ono dochodzi chyba w NŻ.
Ale mimo to dodatki powinny działać...
Może folder w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2 nazywa się inaczej niż powinien (np. "Download"). Ma być "Downloads". Może nie rozpakowujesz tych dodatków, tylko po prostu wkładasz do Downloads? (wiem, czytałaś tematy, więc raczej wiesz, jak to robić, ale biorę pod uwagę każdą możliwość) Pliki .zip i .rar trzeba rozpakowac i wrzucić do Downloads, pliki .package od razu wrzucić, a plików .sims2pack nie wrzuca się, tylko instaluje dwoma kliknięciami myszki.
Nie wiem, co jeszcze mogło to spowodować.
A ciuszki, które robisz w Warsztacie, na pewno importujesz do gry? Bo jest tam taki przycisk "Importuj do gry".

izusia_wroc
29.05.2006, 12:50
Folder jest dobry, rozpakowywanie tez a z ciuszki z warsztatu importuje za pomoca przycisku importuj do gry ...i nic :( , ;( coz..chyba pozostanie mi tylko format: C i instalacja wszytkiego od nowa ;( dzienkuje slicznie za udzielenie mi pomocy . pozdrawiam