PDA

Zobacz pełną wersję : A jednak nie umarła

Carina
29.05.2006, 14:10
Zabiłam pewną dorosłą simkę za pomocą kodu boolProp testingCheatsEnabled true.
Niestety, kiedy próbuje wprowadzić kogoś nowego, okazuje sie, że nie mgoę, bo ta simka wciąż żyję :O
A przeceiż ją zabiłam!!!
Co się mogło stać? :O

Midey
29.05.2006, 14:16
Mozesz dać fotkę jak wygląda ten napis? Bo kiedyś czytałem 2 podobne rzeczy tego stylu.

Carina
29.05.2006, 14:48
Po prostu jak klikam na ich dom to ona wciąż się tam pojawia :O

Kash
29.05.2006, 14:59
A można ją wskrzesić Wskrzeszeniomatem?
Jezeli tak, to ją wskrześ i "umrzyj" normalnie, np. niech głoduje albo pływa w basenie bez drabinki ^^

Carina
29.05.2006, 16:26
Aha... :O
Tylko, że nie mam dostępu do Wskrzeszeniomata, a nie chce mi się pracować.
Czy jest jakiś sposób na nagrody zawodowe? :P

Alien X
29.05.2006, 16:36
Właśnie mam podobny problem...

Kiedyś potrzebowałam do pewnego domu grobów-takich prawdziwych, z duchami, to zrobiłam rodzinę, następnie zapoznałam z tamtą (musiałam dodać je do rodziny-morderców-przez przypadek dodałam Obcego :D ) i na koniec zabiłam kodem. Są duchy, groby, jest OK.
Ale jak wyszłam do okolicy to zobaczyłam ze jak klikam na ich dom to w "chmurce" tam gdzie jest ich rodzina to właśnie oprócz tych członków rodziny znalazły mi się 2 postacie nieżyjące i... Obcy! Serio, ale to sie robi wkurzajace...
Zwłaszcza, że jak używam lustra (do kontrolowania innych simów), to ono pokazuje że w tej rodzinie jest... Terapeuta!!! Grrr... Jest tylko Plum Bob Terapeuty (ten kryształ) ale sie nie rusza! :( :(

Carina
29.05.2006, 16:40
Aha, ja po prostu muszę rozwiązać ten problem, bo inaczej nei zrobiię FS.

Carina
29.05.2006, 16:49
No błagam, help somebody ;(

Lea
29.05.2006, 17:30
No dobrze, wpisz kod: boolProp testingcheatsenabled true doroslym simem z shiftem kliknij na gazecie i wybierz cos takiego jak carrier rewards czy jakos tak a potem bodajze kariere okultyzm Nastepnie wpisz ponownie ten kod ale na koncu daj false. To po to zeby potem nie bruzdzil w grze. Dalej w plecaku w karierach zawodowych ten sim ktorym wykonywalas ta operacje bedzie mial wskrzeszeniomat wlasnie. Wskrzes tamta simke i (to co powinnas zrobic miast ja ubijac) kaz jej poszukac domu dla siebie

Carina
29.05.2006, 19:24
Uff, dzięki ^^
Kochana jesteś.

NEGATIVE
31.05.2006, 19:02
Carina, mówisz, że zabiłaś...skasowałaś nagrobek czy nie?
jak nie to skasuj. może wtedy będziesz mogła wprowadzić kogoś nowego do tego domu...