PDA

Zobacz pełną wersję : jak posłać dziecko do szkoły prywatnej??

Pulinka
31.05.2006, 19:33
Mam takie pytanko co zrobić żeby dziecko poszło do szkoły prywatnej?? Zrobiłam obiad, przyjechał dyrektor simowie czekali żeby go przywitać, on wysiadł z auta i zaraz do niego wsiadł. Dlaczego?? co robię nie tak?? Pomóżcie!!

Kladź
31.05.2006, 19:40
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31047&highlight=dyrektor

Może musisz przywitać go ?

Pulinka
31.05.2006, 19:51
no właśnie ja czekam żeby go przywitać ale nie mam jak bo najpierw on wysiada i wyskakuje okienko przygotuj pyszny obiad i takie tam a zaraz po tym drugie w którym on mówi że chyba nic z tego i znika

Kladź
31.05.2006, 19:56
Hmm tez tak czasem miałam ... może błąd w grze ?

Pulinka
31.05.2006, 20:00
nie mam pojęcia może tak a trzeba się ubrać wyjściowo?? a i kiedy mam zrobić obiad dopiero jak on przyjedzie czy przed jego przyjazdem??

Kladź
31.05.2006, 20:03
Nie trzeba na wojskowo. Skorzystaj z planu, który jest w linku powyżej.

Pulinka
31.05.2006, 20:08
dziękuje bardzo na pewno skorzystam

Harpsichord
31.05.2006, 20:12
...coś podpowiem - przywitaj dyrektora i poprostu bądź jego najlepszą przyjaciółką - chodźby przez kod - to poślesz dziecko do szkoły prywatnej ;P .

Lea
31.05.2006, 20:51
Ach! Przypomnialo mi sie ze u mnie dyrektor mowil ze ta rodzina cos tam cos tam i znikal jak nie dobudowalam dachu do domku Moze tez masz ten problem?
U mnie nie lubil na zewnatrz toru przeszkod z karier zawodowych a kogos pamietam nie podobala mu sie ta duza wanna z nagrod aspiracji...

Paris Hilton
31.05.2006, 21:13
Wiecie, mimo, że jestem Pariiis, to czasem w coś grywam (głównie gry tej szmaty Nicole, ale co tam). No więc: jeżeli dyrektor od razu wsiądzie do samochodu, wystarczy zadzwonić po niego jeszcze raz, a tym razem przyjedzie i będzie normalnie. O.

myszka95
01.06.2006, 06:18
no właśnie ja czekam żeby go przywitać ale nie mam jak bo najpierw on wysiada i wyskakuje okienko przygotuj pyszny obiad i takie tam a zaraz po tym drugie w którym on mówi że chyba nic z tego i znika

WYSZUKIWARKA NIE GRYZIE!!! NAprawde nie wiem, czemu nikt nie jest na tyle inteligentny by zauważyć mały przycisk "szukaj". NIE MASZ CZEKAĆ żeby go przywitać tylko kliknąć na nim "przywitaj" xP xP xP xP xP xP xP Naprawde tak trudno sie domyślić, że sam nie przyjdzie??? Jak KAŻDY INNY SIM. Czy mamy to rozumieć, że kiedy zapraszasz jakiegoś innego sima to TEŻ czekasz, aż on podejdzie? Pewnie, najłatwiej sobie napisać "ojejku, nie wiem jak posłać dziecko do szkoły prywatnej!!! Mnie sie nie chce przejrzeć forum, ale niech wszyscy skaczą koło mnie i mi odpowiadają!!!" :wacko: :wacko: :wacko:

NEGATIVE
01.06.2006, 09:54
Ja kiedyś zadzwoniłam po dyrektora i...się zadomowił :O
a dziecko mojej simki nie poszło do szkoły prywatnej, musiałam jeszcze utrzymywać dyrektora w domu,... ;( :D