marek20
05.06.2006, 19:13
Mam wszystko, co simom potrzeba: procesor AMD64 2000MHz, 1024 MB RAM, kartę All in Wonder Radeon 9800 SE 128 MB (256 bit) , Windows XP, 20 GB wolnego miejsca na dysku twardym i gra mi nie działa. Wszystko zainstalowało się bez najmniejszych problemów, dodatki łacznie z ostatnim - Własnym biznesem. I jak odpalę grę, wejdę do jakiegoś domu po lilku minutach komputer się zawiesza, albo resetuje. Jak się zawiesi trzeba go zresetował przyciskiem w obudowie.
Poza Simami komputer działa bez najmniejszych problemów. Ale jak odpalę grę (jedyną zresztą w jaką gram od czasu do czasu) - efekt zawsze jest taki sam.
Domyślam się, że to sprawa karty graficznej, ale to wszystko co mi przychodzi do głowy. Poza simami karta działa bardzo dobrze. Może ktoś mi doradzi co mam zrobic?
Poza Simami komputer działa bez najmniejszych problemów. Ale jak odpalę grę (jedyną zresztą w jaką gram od czasu do czasu) - efekt zawsze jest taki sam.
Domyślam się, że to sprawa karty graficznej, ale to wszystko co mi przychodzi do głowy. Poza simami karta działa bardzo dobrze. Może ktoś mi doradzi co mam zrobic?