Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Control1.dat

ataj
09.06.2006, 10:10
Mam przegrywane The Sims 2 i zawsze instalowały się bez problemu aż ostatnio chciałam zainstalować sobie bo nie miałam ich na kompie i na pierwszej płytce zatrzymało mi się na control1.dat. Ściągnęłam Simsy z DC i też zatrzymuje mi się na tym samym :con: co z tym zrobić? Błagam pomóżcie!!! Nie wiem czy ktoś już coś na ten temat pisał, ale...

satine
09.06.2006, 11:51
Witam. Rada jest jedna. Iść do sklepu i kupić oryginał, zapewniam że znikną wszystkie problemy. Na tym forum nie rozmawiamy o Simsach "oryginalnych inaczej".
Pozdrawiam.

ataj
09.06.2006, 12:49
Oj to chyba źle trafiłam gdyż mam simsy "oryginalne inaczej" bo niestety NIE STAĆ MNIE NA ORYGINAŁ! nie jestem bogaczem bo w tym kraju ciężko nim być widać wpadłam na forum zamożnych ludzi... bardzo mi przykro.

satine
09.06.2006, 13:06
Nie mnie sądzić czy ktoś jest zamożny czy też nie, ale niestety taki jest regulamin forum i nic na to nie poradzisz.

Fi0let
09.06.2006, 14:48
po co ataj zakladasz temat? najpierw przeczytaj regulamin.

ataj
09.06.2006, 15:37
Gdybym wiedziała jak się stąd usunąć już by mnie nie było;/

Damiano
12.07.2006, 08:06
Mam przegrywane The Sims 2 i zawsze instalowały się bez problemu aż ostatnio chciałam zainstalować sobie bo nie miałam ich na kompie i na pierwszej płytce zatrzymało mi się na control1.dat. Ściągnęłam Simsy z DC i też zatrzymuje mi się na tym samym :con: co z tym zrobić? Błagam pomóżcie!!! Nie wiem czy ktoś już coś na ten temat pisał, ale...

ja tak niekiedy mialem i tez mam piraty. za trzecim, drugim razem (różnie ;) ) mi szlo dobrze. moglo tez byc tak, ze mozesz miec np. plytke 1 orginal, a reszta piraty. wtedy nic nie pomoze, jak miec orginaly albo juz piraty. ;) ale tu nie gadamy o piratach. :con: