Filu
10.06.2006, 17:24
Witam, prezentuję właśnie mój dom "Simowa Forteca Fila", jest on w pełni nowoczesny, jednakże zwie się 'dworkiem'. Historia domu jest niezbyt długa. Sim Bogusław odziedziczył po rodzicach jeszcze w złym stanie mała fortecę. W związku, że poślubił niebiedną żone Natalię, poprawili wizualny wygląd domu. Dom jest w pełni funkcjonalny i posiada niemałe atrakcje! M. in. posiada:
Zewnętrzny basen
Garaż
Dwie kuchnie
Dwie łazienki
Duży balkon
Taras od tyłu domu
Te rzeczy pozwalają w pełni wypocząć Simom.
Mieszka w nim obecnie Sim Bogusław, jego żona, Simka Natalia i ich dziecko, Sim Robert, ponadto Natalia spodziewa się kolejnego dziecka. Jest w ciąży.
Oto screeny domu, gdy jest w nocy, w dzień, tylny taras i basen...
Bryła w nocy ma niewielkie oświetlenie od przodu.
Bryła w dzień ma całkiem przyzwoity wygląd. Domek ma jasny kolor.
Tylny taras posiada basen, grill, stół i 2 leżaki.
Oto basen w przybliżeniu, jest niewielki, ale wystarczy, by popływać.
Od góry dom stosunkowo jest niewielki jak i działka, ale wystarczający w pełni.
I zaczynamy środek! W środku są wszystkie wystarczające i komfortowe rzeczy.
Garaż mieści jeden samochód. Jest niewielki i tanio wykonany.
Ulubionym pomieszczeniem moich Simów jest salon wyposażony w plazmowy telewizor, wierze stereo i dwie rośliny.
Korytarz zdobią takie rzeczy jak np. ten posąg.
Łazienka wyposarzona jest w potrzebne rzeczy, m. in. kabina, wanna, lustro, umywalka oraz sedes.
Korytarz nie jest bogato wyposarzony i takim ma być, by wystarczyło pieniędzy na basen i sypialnie.
Wyższe piętro jest wyposarzone wyłącznie w pokoje mieszkalne (sypialnie) i jadalnie. Tu przedstawiony jest pokój Natalii i Bogusława.
Te trzy pokoje to ostatnie do zaprezentowania pomieszczenia. Pierwszy od prawej to pokój Roberta, środkowy to pokój dla jeszcze nie urodzonego dziecka, a ostatni to jadalnia.
Prosze o ocene i komentarze!
PS.
Dom jest clean, ponieważ robiłem formata i poszły mi ściągnięte dodatki.
Zewnętrzny basen
Garaż
Dwie kuchnie
Dwie łazienki
Duży balkon
Taras od tyłu domu
Te rzeczy pozwalają w pełni wypocząć Simom.
Mieszka w nim obecnie Sim Bogusław, jego żona, Simka Natalia i ich dziecko, Sim Robert, ponadto Natalia spodziewa się kolejnego dziecka. Jest w ciąży.
Oto screeny domu, gdy jest w nocy, w dzień, tylny taras i basen...
Bryła w nocy ma niewielkie oświetlenie od przodu.
Bryła w dzień ma całkiem przyzwoity wygląd. Domek ma jasny kolor.
Tylny taras posiada basen, grill, stół i 2 leżaki.
Oto basen w przybliżeniu, jest niewielki, ale wystarczy, by popływać.
Od góry dom stosunkowo jest niewielki jak i działka, ale wystarczający w pełni.
I zaczynamy środek! W środku są wszystkie wystarczające i komfortowe rzeczy.
Garaż mieści jeden samochód. Jest niewielki i tanio wykonany.
Ulubionym pomieszczeniem moich Simów jest salon wyposażony w plazmowy telewizor, wierze stereo i dwie rośliny.
Korytarz zdobią takie rzeczy jak np. ten posąg.
Łazienka wyposarzona jest w potrzebne rzeczy, m. in. kabina, wanna, lustro, umywalka oraz sedes.
Korytarz nie jest bogato wyposarzony i takim ma być, by wystarczyło pieniędzy na basen i sypialnie.
Wyższe piętro jest wyposarzone wyłącznie w pokoje mieszkalne (sypialnie) i jadalnie. Tu przedstawiony jest pokój Natalii i Bogusława.
Te trzy pokoje to ostatnie do zaprezentowania pomieszczenia. Pierwszy od prawej to pokój Roberta, środkowy to pokój dla jeszcze nie urodzonego dziecka, a ostatni to jadalnia.
Prosze o ocene i komentarze!
PS.
Dom jest clean, ponieważ robiłem formata i poszły mi ściągnięte dodatki.