PDA

Zobacz pełną wersję : Simowa Forteca Fila! [BRAK ZDJĘĆ]

Filu
10.06.2006, 17:24
Witam, prezentuję właśnie mój dom "Simowa Forteca Fila", jest on w pełni nowoczesny, jednakże zwie się 'dworkiem'. Historia domu jest niezbyt długa. Sim Bogusław odziedziczył po rodzicach jeszcze w złym stanie mała fortecę. W związku, że poślubił niebiedną żone Natalię, poprawili wizualny wygląd domu. Dom jest w pełni funkcjonalny i posiada niemałe atrakcje! M. in. posiada:

Zewnętrzny basen
Garaż
Dwie kuchnie
Dwie łazienki
Duży balkon
Taras od tyłu domu

Te rzeczy pozwalają w pełni wypocząć Simom.
Mieszka w nim obecnie Sim Bogusław, jego żona, Simka Natalia i ich dziecko, Sim Robert, ponadto Natalia spodziewa się kolejnego dziecka. Jest w ciąży.
Oto screeny domu, gdy jest w nocy, w dzień, tylny taras i basen...

Bryła w nocy ma niewielkie oświetlenie od przodu.

Bryła w dzień ma całkiem przyzwoity wygląd. Domek ma jasny kolor.

Tylny taras posiada basen, grill, stół i 2 leżaki.

Oto basen w przybliżeniu, jest niewielki, ale wystarczy, by popływać.

Od góry dom stosunkowo jest niewielki jak i działka, ale wystarczający w pełni.

I zaczynamy środek! W środku są wszystkie wystarczające i komfortowe rzeczy.

Garaż mieści jeden samochód. Jest niewielki i tanio wykonany.

Ulubionym pomieszczeniem moich Simów jest salon wyposażony w plazmowy telewizor, wierze stereo i dwie rośliny.

Korytarz zdobią takie rzeczy jak np. ten posąg.

Łazienka wyposarzona jest w potrzebne rzeczy, m. in. kabina, wanna, lustro, umywalka oraz sedes.

Korytarz nie jest bogato wyposarzony i takim ma być, by wystarczyło pieniędzy na basen i sypialnie.

Wyższe piętro jest wyposarzone wyłącznie w pokoje mieszkalne (sypialnie) i jadalnie. Tu przedstawiony jest pokój Natalii i Bogusława.

Te trzy pokoje to ostatnie do zaprezentowania pomieszczenia. Pierwszy od prawej to pokój Roberta, środkowy to pokój dla jeszcze nie urodzonego dziecka, a ostatni to jadalnia.

Prosze o ocene i komentarze!

PS.
Dom jest clean, ponieważ robiłem formata i poszły mi ściągnięte dodatki.

pocia
10.06.2006, 17:59
nastepnym razem kaz simom posprzatac!;p te 2 ksiazki za kanapą w salonie nie wyglądają za fajnie. i te muchy latające nad talerzem w jadalni. lóżka nie pościelone:/ i następnym razem rób bez simów.
a ocena.... 8/10 domek bardzo mi sie podoba tylko czegos brakuje...

Filu
10.06.2006, 19:37
Wiem, wiem, moi simowie to bałaganiarze ;P ale cóż... Mówisz że czegoś brakuje, wiem, wiem, ale ja tak buduje, no cóż...

tenebres
11.06.2006, 10:43
Najbardziej podoba mi się ten wywrócony kosz na śmieci ;P. Tak poważnie to bryła 10/10. Naprawdę ładna i elegancka. Jest mało dodatków z internetu, a i tak domek ładny i efektowny. Hmm... tylko dlaczego pokój dla NIENARODZONEGO
dziecka ma łóżko, a nie kojec :O :O . Jednak mi się podoba i daję 8/10, bo mnie od środka specjalnie nie zachwyciło, ale nie przeraziło ;P ;P .

Nox
11.06.2006, 10:50
Bardzo podoba mi sie bryła i ogolnie dom zewnatrz, za to w srodku dobry uklad pomieszczen ale za to srednio umeblowane, zdjatka......wypasiste:) daje 7/10

kluseczka
11.06.2006, 16:55
Bryła fajna, domek ma styl i nie odbiega od niego. Jedynym poważnym minusem jest brak dodatków z netu. Aha, "wieże stereo" pisze się przez ż. Ocena: 7/10

Baorti
11.06.2006, 17:32
Bardzo fajnie. Lubie takie "przemyślane" domki.
Z zewnątrz wzorowo!
10/10

Na zewnątrz może być
7/10

Ogólnie
8/10

kataryna1
12.06.2006, 06:43
Hmmm... Wszyscy wiemy jakie są meble maxistowskie ;P Tak więc ten dom z meblami maxisu jest bardzo ładny.

8/10 <--- moja ocenka

Filu
12.06.2006, 13:44
Dzięki, dzięki ;P miło mi że tyle dajecie..., a mówiłem już, że miałem formata i jeszcze nie pościągałem dodatków..

Koniczynka
24.06.2006, 16:43
z zewnatrz twoja osesja a raczej twoich simow wygladalaby ladniej - i tak wygada ladnie gdyby nie te wywalone smieci!!!!!!!!!!!!!
a w wewnatrz mieszkania - nic szczegolnego, malo dodatkow z neta, male pokoje i ogolenie slabe rozmieszczenie rzeczy.....
6/10