Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Zamknięcie!

Blue Girl
16.02.2004, 14:14
Dlaczego zawsze kiedy zakładam jakiś ważny temat to go zamykacie nawet jeżeli proszę, żeb y go nie zamykać?! To jest złosliwe! Przecież to jest forum i duża ilość tematów nie zaszkodzi.
P.S. Dziękuję Liop, że mi podałaś jak te składniki zdobyć. Teraz mam wszystkie zaklęcia.

CRAVEN
16.02.2004, 14:38
Otóż to niejest złośliwość tylko jeżeli piszesz tematy nic niewnoszące ,powtarzające się lub nieciekawe, to niedziw się dlaczego tak jest. Ps to nie ten dział!!

Moniczykita
16.02.2004, 14:47
Przeważnie jest tak że jak zamyka się temat to znaczy że już taki był...Ale nie martw się jesteś początkująca więc jeszcze troche czasu spędzisz na tym forum to sie przyzwyczaisz i zobaczysz jakie tu zasady panują... :)

Ersa
16.02.2004, 16:15
Och, przecież ja ją znam!!! Nooo, jasne ;) Słuchaj to, że na TAMTYM forum można sobie zakładać tematy typu: Buuu, nikt mnie już nie lubi, Papa, idę!!!, Kto pogada?, jakie macie hobby?, itp. to nei znaczy ze tu tak mozna

--------------

Ty po prostu nie znasz panujących tu zasad!!! Jak, np. NIE PISZE SIĘ POSTA POD POSTEM!!!!

---------------

Bo mogłaś edytować tematen post! I nikt nie zamyka tych tematów złośliwie!!!! A tematy zamyka się dlatego, ponieważ takie już były!

CRAVEN
16.02.2004, 16:38
Niemusisz pisać posta pod postem bo jest taka opcja edytój ;)

Nindë
16.02.2004, 16:40
Jak to kotos kiedys powiedzial....To jest wiezienie... :P :P :D :D Ale noc coz trzeba siez tym pogodzic...Chyba ze ktos by przekonal administralow choc taka szansa wynosi ponizej zera...Ale tu sie da przezyc i jest cool...

Shawnee
16.02.2004, 16:41
przeczytaj sobie regulamin i wszystko zrozumiesz :P

Ersa
16.02.2004, 16:41
Nawet można usuwać swoje posty ^_^ A to iks powiedziała, ze tutaj jest jak w więzieniu :P

Blue Girl
16.02.2004, 16:48
OK. Widzicie? Usunęłam tamte posty. Zadowoleni?

Moniczykita
16.02.2004, 16:49
Żabka sama mówiłaś że nie pisze się posta pod postem tylko jest opcja EDYTUJ..

Mówie wam tu jest potrzebny ktoś do zamknięcia tematu..Pewnie glazek zaraz tu się zjawi i pozamyka niepotrzebne tematy :P Czyż się nie myle?? :)

CRAVEN
16.02.2004, 16:50
Wiesz ...sorki że się tak denerwowałem niepowinienem wkońcu jesteś tutaj nowa, a ja sam niebyłem święty jak zaczynałem :P

Ersa
16.02.2004, 16:50
Tak, ale Blue Girl skasowała tamte posty i tak wyszło :rolleyes:

Moniczykita
16.02.2004, 16:53
No tak dziewczyna jest krótko na forum ale zapewne się nauczy zasad które tu panują..REGULAMINU- prawda Żabka :) Ze nie pisze się posta pod postem..Ale dobra nie będę sie wyżywała na nikim...

Blue Girl
16.02.2004, 16:55
Ja się postaram zrozumieć panujące tutaj zasady, ale nie wiem ile to potrwa. Wiedzcie tylko, że postaram się tu jakby wkleić.

Moniczykita
16.02.2004, 16:57
Wkleić :) My tu wszystkich przyjmujemy z miła chęcia :) Prawda?? Ale ja widze że duże postępy robisz :) Gratulacje??

Justa
16.02.2004, 17:01
Blue Girl nie denerwuj sie. :) Zastanow sie i pomysl dlaczego sa zamykane tematy.
Na pewno nie bez powodu.
Zreszta ktos juz Ci odpowiedzial dlaczego,wiec nie bede sie powtarzala.

Oczywiscie zamykam ten temat. Nie ma sensu dyskutowac.

Żabka upominasz innych ,a sama nie jestes swieta.
(Patrz - Twoje posty w tym temacie)
Przykro mi,ale niebawem otrzymasz odemnie PW z uzasadnieniem.......

Pozdrawiam :)