Zobacz pełną wersję : Kody - były i nie ma.. :(
Witam
Mam dziwny problem
grałem dzisiaj no i normalnie po odpowiedniej kombinacji klawiszowej otwiera sie konsola do wpisywania kodów CTRL + SHIFT + C po około 2h przerwy wchodze do gry naciskam kombinacje i lipa, nic sie nie dzieje!
O co chodzi? Czary czy co?
OtherGirl
14.06.2006, 13:34
No czary :P Mi też się tak robi. To jakiś błąd, ale jakoś wytrzymuje, na drugi dzień jest ok :]
Zielak6428273
14.06.2006, 17:56
rozwiazanie problemu:
nie uzywac kodow :)
rozwiazanie problemu:
nie uzywac kodow :)
hehe acha dzieki :P
no ale wiesz czasem coś tam trzeba żeby simek z głodu nie padł :P
a może poprostu konsola sie wyłaczyła i trzeba ją właczyć tak jak możne to zrobić w q3 edytuje sie odpowiedni plik i wszystko ok, da się tutaj tak??
przeinstalowałem dodatek rozrywkowa rodzina , nie pomogło jak nic nie wykombinuje to przeinstaluje całą gre...
Nie wiem, czy to się przyda, ale może akurat tu znajdziesz odpowiedź:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31122&highlight=okno+kody
Edit: nie będę nowego posta o fs pisać. :P
Dziękuję. :) Zakończenie skąpe? No nie wiem, jednego dnia dałam potrójny odcinek i epilog. :D
I fajnie, że problem się rozwiązał. ;)
no jak w morde szczelił ja pier... ja tu ładnie system robie tapeta motywy logowanie bootscreen i KURSORY a tu przez ten Cursor XP na 99% mi nie wywala tego okienka, tyle tylko że już odinstalowałem gre (całą) a teraz jak chce zainstalować to sie nie chce włączyć setup :/ ja to mam szczeście
ale teraz to już wiem co jest przyczyną za to wielki !!!THX!!!
teraz już dam sobie rady :D
ISI respect!!
a przy okazji wczoraj zlookałem całe twoje fotostory gratulacje pomysłu, całość odziwo mnie wciągnęła chociaż zakończenie dość skąpe :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.