Olexa
15.06.2006, 11:41
Mam taki problem:czasami jak wchodzę do trybu kupowania lub budowania "zawiesza mi się kursor" - nie mogę przesuwać obiektów ani ich kasować, mogę je tylko chwytać i upuszczać w tym samym miejscu (nie mam pirackiej wersji gry). W tym samym czasie w trybie życia rodzaj kursora się nie zmienia,np. jak przesuwam na sima, a potem na obiekt.
Jeżeli pojawia się ten problem to wychodzę z gry i ponownie ją uruchamiam, wtedy problem znika, jeśli nie to próbuję kilka razy, aż do skutku. Jednak długie ładowanie się gry jest męczące... (czasami nawet godzinę przez to wychodzenie i wchodzenie)
Co może powodopwać takie zachowanie się gry? Jak usunąć ten problem?
Jeszcze jedno pytanie: czy jak uruchamiacie grę, to macie komunikat, że zmodyfikowane obiekty mogą powodować nieprzewidywalne zachowanie programu?
Jeżeli pojawia się ten problem to wychodzę z gry i ponownie ją uruchamiam, wtedy problem znika, jeśli nie to próbuję kilka razy, aż do skutku. Jednak długie ładowanie się gry jest męczące... (czasami nawet godzinę przez to wychodzenie i wchodzenie)
Co może powodopwać takie zachowanie się gry? Jak usunąć ten problem?
Jeszcze jedno pytanie: czy jak uruchamiacie grę, to macie komunikat, że zmodyfikowane obiekty mogą powodować nieprzewidywalne zachowanie programu?