Zobacz pełną wersję : Teash Family [BRAK ZDJĘĆ]
GreenGirl
16.06.2006, 16:31
Troszkę mi sie nudziło, więc wybudowałam kolejny domek ;) Czy jest wart zakładania nowego tematu i zaśmiecania forum? Nie wiem, ale mam nadzieję, że się dowiem :) Zapraszam do oglądania :)
Mieszka w nim rodzina Teash :)
Zapraszam do oceniania :)
kataryna1
16.06.2006, 17:09
Ten dom jest CUDOWNY!!! Tylko ten niebieski pokój na górze mi nie pasuje, a reszta jak najbardziej! 9/10
chciałbym z tego domu te seksowne schody, komplet z łazienki, te zasłono-belki z łazienki oraz tapetę z kuchni i jadalni ^^
domek w miarę ładny, ale nie idzie Ci dobieranie mebli do siebie chyba ;/
======== EDIT!! ======
I tapete z lazienki i ten stolik co jest miedzy fotelami do lezenia :P
Jak zwykle, ładniejsze od mojego.
9/10 Sypialnia dzieci jakaś takaś...nie lubie połączonych pokoi. Być może dlatego że mam pokój z siorą (22 lat) -_-, ale często jej nie ma <jupi>
ten twoj dom jest poprostu fantastyczny! Jak możesz daj linka:))
Mademoiselle
16.06.2006, 18:52
Obejrzałam i zdziwiłam się B) . Nie będę omawiać każdego pomieszczenia po kolei, ponieważ nie ma sensu. Domek jest po prostu BOSKI!!!
10/10 pkt. :D
Heavenly
16.06.2006, 23:17
Bardzo ładny domek , w łazience nie pasuje mi tylko żyrandol 9.5/10
DlugiLonger
17.06.2006, 09:28
Bryła jest odjazdowa ma to coś w sobie co ją odróżnia od innych domów jest nowoczesny B) Jedynie to czego bym się przyczeił to do łazienki na Towją ilość wyposarzenia jest ona za duża ponieważ ma za dużo wolnej przestrzeni!
Najbardziej przypadło mi do gustu i za co naprawde duże brawa to za balkon i kolor baloku oraz różnorodny tynk na domku poprostu odjazd :)
Moja ocena : 9,5/10
Nie no przychylam sie do reszty opinii ;) Świenty dom naprawde, bryła bardzo ładna, jadalnia, kuchnia wszystko super:) daje 9/10
Domek super:)Najbardziej mi się podoba jadalnia! :)
Koniczynka
24.06.2006, 14:22
bardzo elegancki dom z zewnatrz w wewnatrz tez jest ladnie.... tylko nie podoba mi sie ten mmm salon? ma tandetne fotele z czerwonymi (?) poduszeczkami...... nie lubie czerwonego koloru w wystroju :/
9/10 - a chcialabym postawic wyzsza ocene ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.