PDA

Zobacz pełną wersję : pomużcie mi PLEASE

Natix
17.06.2006, 11:35
a wiec mam the sims na psp (playstation Portable)jak ktosi to ma nieh mi pomoże a więcjak jestem w sklepie i kupuję dom od Belli Goth no to pózniej czym mam tam pojeczaci znaczy wiem samochodem ale jakim???bo jak mam jecchaci do miasta z tym szeryfem no to on chcę jakieci pączki a pani w sklepie niechce mi je daci.co zrobici???
pozdrawiam Natix :*

Wickoo
17.06.2006, 15:51
lol, w taki sposób piszą dzieci w zerówce chyba :|

INTERPUNKCJA DO CHOLERY!

nie daci tylko daĆ
nie_chce - osobno :[
nie ktosi tylko ktoś
pojeCHaĆ
jechaĆ
chcE, a nie chcę
JAKIEŚ
zrobić

co ty *****, ze szkoly Cie wywalili?
Sorry za przeklenstwo, inaczej nie da rady na takich -.-

radez
17.06.2006, 18:43
Wickoo nie tak ostro. :O

DlugiLonger
17.06.2006, 19:12
Wickoo ale szczeliłeś istnieje cos takiego jak dyslekcja dysgrafia itp, człowieku po co zasmiecasz forum skoro nie udzielasz mu odp :O
pomyśl 2 razy zanim cos napiszesz o bylo zalosne jak slowa odaje :\ mniej takich ludzi jak Ty (bez obrazy)

@T@
17.06.2006, 19:15
Wickoo ale szczeliłeś istnieje cos takiego jak dyslekcja dysgrafia itp, człowieku po co zasmiecasz forum skoro nie udzielasz mu odp :O
pomyśl 2 razy zanim cos napiszesz o bylo zalosne jak slowa odaje :\ mniej takich ludzi jak Ty (bez obrazy)TY nie masz "dysleksji" tylko jesteś ŚMIERDZĄCYM LENIEM.

Brownix
17.06.2006, 20:34
@t@, to nie longer jest dyslektykiem... Czytaj uważnie i tak dalej.

Wickoo, do cholery, nie tak ostro. To, że ktoś popełnia błędy (nawet i tak koszmarne, jak to zaprezentowała koleżanka), nie upoważnia Cię do wyzywania tejże osoby w JAKIKOLWIEK sposób. Do cholery. Dziękuję.

Natix
17.06.2006, 20:44
Dziękuje za nic i tak już tego nepotrzebuje to trzeba znaleść w simietniku w łazience w sklepie.a wogule jesili chodzi o mój wiek to po wakacjach będę chodzici do drugiej klasy.pozdrawiam Natix :*

Tusia24
17.06.2006, 21:25
pojeczaci wymiata ^^ Drugiej klasy...podstawówki ?!
Eehh...jak można siebie pozdrawiać ?

żYrafinQa
19.06.2006, 17:50
pojeczaci wymiata ^^ Drugiej klasy...podstawówki ?!
Eehh...jak można siebie pozdrawiać ?
Ona Tusiu nie pozdrawiala siebie tylko sie podpisała ;)