Zobacz pełną wersję : DwA pYtAnKa ! pLiChA hElP !!
Hermia27
18.06.2006, 16:17
Siema :) mam takie dwa pytanka . . . Jaki jest kod na nagrody karier tzn. żeby wszystkie nagrody karier były dostępne.Kiedyś go pamiętałam, ale teraz zapomniałam... Coś mi świta, że jakby unlockcarrewarrds , ale on nie chodzi i to chyba nie ten.Więc plisss podajcie.2 pytanko to jak robię fotki w grze to gdzie one są na dysku :| plisss napiszcie :( to na tyle! paps i z góry thx za pomoc ;*
1. Takich tematów było wiele.
unlockCareerRewards- zwracaj uwagę na duże litery. U niektórych osób niestety po prostu nie działa (bez powodu), nie działa także, jak się ma tylko podstawową wersję TS2.
2. Zdjęcia są w folderze Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Naighborhoods->(nr okolicy)->Storytelling, a niektóre w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Storytelling. Pamiętaj, żeby szukać w Moich dokumentach, a nie tam, gdzie zainstalowałaś grę. ;)
Hermia27
18.06.2006, 18:25
1. Takich tematów było wiele.
unlockCareerRewards- zwracaj uwagę na duże litery. U niektórych osób niestety po prostu nie działa (bez powodu), nie działa także, jak się ma tylko podstawową wersję TS2.
2. Zdjęcia są w folderze Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Naighborhoods->(nr okolicy)->Storytelling, a niektóre w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Storytelling. Pamiętaj, żeby szukać w Moich dokumentach, a nie tam, gdzie zainstalowałaś grę. ;)
Dziękuję :* jesteś super ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.