Zobacz pełną wersję : Daemon
Black Raven
19.06.2006, 14:00
wieki całe mnie tu nie było i widzę, że wcięło kilka tematów(wyszukiwarka, moi kochani, też nic konkretnego nie pokazała)
od niedawna znowu mogę się cieszyć posiadaniem Sims2 ale zależy mi, żeby chodziły bez płyty(na jednej już się smugi porobiły...). Zainstalowałam Daemona, jakiś dziwny dysk F się utworzył i dalej... co? Prosiłabym o szybką odpowiedź. Dla mnie to jest niestety czarna magia a moja siostra już się tych simów nie może doczekać
Niskie ukłony z góry
B.
musisz ściągnąć chyba jakiś obraz w stylu mds, mdf czy mir. klikasz na daemona i wybierasz ten obraz płyty. powinno chodzić. ;)
Black Raven
19.06.2006, 18:40
One little question - gdzie jest ten obraz płyty? Pamiętam, że tutaj był ale się zmył. To oznacza, że mam zrobić wlasny?
dam ci na PM. ;)
a jaki macie dodatek? :)
ten plik sie nazywa Sim2_1_RIP
ten plik sie nazywa Sim2_1_RIP
nie sądze.
sims2_1.mir lub sims2_1.mds. ;)
jak otworzysz Deamona to przy zegarku na dole pojawi ci sie takie zielony kwadracik z 'pioruem' dajesz prawym klawiszem myszki 'Virtual CD/DVD' i tam jest 'Mount Image' czyli cos jak zaladuj plyte i szukasz obrazu na kompie
dalem wam te obrazy. sprawdźcie. :) :)
dzięki za maila bez załącznika!
----------------------------
Już wszystko ok!
dzięki za maila bez załącznika!
przestan! dalem ci zalacznik! jak nie masz to masz cos ty zle, a nie ja! xP xP xP :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
wejdź tu i ne gadaj! xP :
http://g6g66.w.interia.pl/sims21_mini.zip
Wszystko dziala. dzięki Damiano.
Wszystko dziala. dzięki Damiano.
bardzo sie ciesze. ;)
Nie ważne jak się nazywa.... ważne, że dziala :D:D:D
Pauliśka:))
03.11.2006, 14:52
Ktoś może wie jak mam zrobić rzeby dodatek zwierzaki tak działał bez płyty?? wiem że to się robi z deamonem , ale nie wiem zabardzo jak :( ...chyba że znacie inne sposoby
gregorycroft
04.11.2006, 06:41
Ktoś może wie jak mam zrobić rzeby dodatek zwierzaki tak działał bez płyty?? wiem że to się robi z deamonem , ale nie wiem zabardzo jak :( ...chyba że znacie inne sposoby
Najlepszy sposób to ściągnięcie tego oto cracka http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=rld-s2pe wgranie do folderu TSBin tam gdzie zainstalowałaś the sims 2 zwierzaki.
mam uno pytanko mógłby dać ktoś ten obraz płyty i powiedziec mi gdzie się go wgrywa????
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.