PDA

Zobacz pełną wersję : The sims 2 - plytka

sp4c74
23.06.2006, 15:45
Nie wiem czy odpowiedni dizal ale mam nadzieje, ze tak :)
A wiec zaczne, pozyczylem qumpeli plytke simsy, zajrzalem czy plytki sa ok, byly, zawsze trzymalem simsy (1 plyte) w innym latwiej wyjowanym pudelku poniewaz czulem cos ze w oryginalnym pudelku kiedys sie zlamie. Jednak tym razem wlozylem plyte spowrotem do oryginalnego pudelka. Na nastepny dzien chcialem zaczac gre, wyjmuje starannie plyte jednak ona pękła i nie wiem co teraz zrobic.

Moze mial ktos podobna sytuacje, w koncu oryginale simsy to nie wydatek 50 zlotych tylko o wiele wiekszej sumy ...

Pozdrawiam

Konik
23.06.2006, 20:32
Nie wiem,czy kapuję,ale spróbój zadzwonic do ea games,a oni powinni Ci wymienić gratis(chyba gratis).

Neptyda
24.06.2006, 11:49
Myślę, że nie ma sensu tam dzwonić bo to jest mało prawdopodobne żeby oni wymienili tą płyte... nie w takim przypadku. Jeśli nie możesz kupić nowych simów to powiedz kumpeli co się stało i spytaj czy przyjmie ściagnięte z netu:) innego rozwiązania nie widze :con:

sp4c74
24.06.2006, 19:05
Te simsy sa moje :D i ja je dostalem pekniete ...

Ale jush pisalem do ea, odpisali, ze mam wyslac do nich plyte, jesli jest ,mozliwe to paragon i krotki opis problemu a plyta zostanie wymieniona :).

To oznacza ze znowu pogram :D.

czy przyjmie ściagnięte z netu

W kazda gre moge grac pirata ale nie w simsy mam kazda wersje oryginalna :]

Neptyda
25.06.2006, 13:15
Sorki, nie przeczytałam dokładnie heh:) dobrze wiedziec, że mozna wymienic plyte tylko, że pewnei u nmie by to nie wypalilo bo paragon wyrzucilam od razu po wgraniu gry (glupek) ...a za pare dni popsul sie naped i roztrzaskał plyte na kawałki :con: Popieram, ze powinno sie miec oryginalne simy (a takze inne gry), ale niestety nie kazdy moze sobie pozwolic na taki wydatek:)

sp4c74
25.06.2006, 14:23
Neptyda napisz do nich, ja napisalem, ze nie posiadam paragonu zakupu i odpisali, ze mam wyslac do nich gre :] z adresem zwrotnym itp.

Wszystko jest mozliwe :)

Moim zdaniem dowodem zakupu jest sama plyta :] w koncu sam jej nie zrobilem ;p??

Pozdrawiam :)

Neptyda
25.06.2006, 23:50
Pewnie teraz bym tak zrobiła, ale to było sto lat temu:) do dzisiaj juz zdazylam kupic nowa gre :D dobrze wiedziec na przyszłosc :D