PDA

Zobacz pełną wersję : =>Pare pytanek....<=

gadget555
19.02.2004, 07:43
witam,
czy wie ktos moze jakie czesci simsow (balanga, randka,....) trzeba wlozyc w trakcie instalacji Abrakadabry?? i jeszcze jedno pytanie....jak ma sie zainstalowane wszystkie czesci simsow po kolei (6 czesci) i jak wgram abrakadabre, to bede mogla grac tak, ze jedna rodzina np bedzie normalnymi simami, bedzie jeździc na starowke itp, a druga bedzie czarowac?? i jeszcze jedno : czy obiekty, podlogi, skiny itd, ktore sciagnelam do gwiazdy, przestana dzialac jak wgram abrakadabre??
Z gory dziekuje

Simuś
19.02.2004, 09:03
Po pierwsze instaluj dodatki po koleji a dopiero na koniec abre.To ostatnie pytanie jest beznadziejne , bo to zależy tylko od ciebie czy simy będą normalne cz magiczne :D A co do skinów itd. to będą działac jesli masz gwiazdę :rolleyes:

gadget555
19.02.2004, 09:30
no wiesz, wiem ze musze zainstalowac po kolei wszystko, ale nie balange, swiatowe i randke i wakacje mialam pozyczone i wlasnie sie pytam czy podczas instalacji abrakadabry nie bede musiala wlozyc ktorejs z nich

Nindë
19.02.2004, 09:47
Nie nie bedziesz musiala..Tylko potrzebne Ci sa: plytka od abry i 2 plytka od abry..

Zaria'dna
21.02.2004, 10:07
ja mam takie pytanie: czy można być jednocześnie gwiazdą i magikiem w abrakadabrze?

Nindë
21.02.2004, 10:15
Mozna...Tak samo mozna miec prace i byc magikiem...Magik to nie jest praca..

verben
21.02.2004, 10:58
Możesz być Gwiazdą i magikiem możesz być magikiem i mieć normalną prace ale jak jesteś gwiazdą to już nie możesz mieć inne pracy

Jak masz wszystkie dodatki to nie powinno prosić o płyte Np. balangi :)