Zobacz pełną wersję : Warsztat!!!
Niemogę wejść do warsztatu od jakiegoś czasu, zawsze pokazuje się to (http://img327.imageshack.us/img327/5504/problem1kn.png) Nawet niepisze jaki problem wystąpił, niewiem o co chodzi, ale może ktoś wie? plis pomóżcie!!! ;(
Ice-cream
05.07.2006, 18:52
Daj żeby ci wysłało raport i wtedy może się coś poprawi...
Muszisz wziąć tą drugą opcje i poczekaj .A jeśli ciągle Ci się tak będzie pokazywać to kliknij na pierwszą opcję . Innego sposobu nie mam . Pozdrawiam Kika :papa:
Klikałam na wszystko co się da ale nic nie pomaga, wywaliłam grę i zainstalowałam jeszcze raz i też niedziała... ;( no cóż i tak widzę, że nikt nie wie jak mi pomóc. Nieszkodzi, poprostu nie będę miała warsztatu... ;(
Ja mam tak czasami z innymi aplikacjami (nie związanymi z Simami).
Zazwyczaj jest tak, że jakiś program działa dobrze, a po zainstalowaniu czegoś (np. kodeków) pojawia się ten błąd.
Może coś ostatnio instalowałaś?
Jeśli pamiętasz co i nie zależy Ci tak bardzo na tym to możesz usunąć.
Inna możliwość to przywrócenie systemu do dnia kiedy wszystko było dobrze (Start->Programy->Akcesoria->Narzędzia Systemowe->Przywracanie Systemu).
Jesli zrobisz przywracanie, to ustawienia będą takie jak w dniu, do którego się "cofasz", możesz nie mieć programów/gier, które instalowałaś, ale to jest proces odwracalny, możesz potem cofnąć to przywracanie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.