PDA

Zobacz pełną wersję : Kopie zapasowe czy jakoś tak...

agacha_221
01.07.2006, 12:18
Nie wiem czy założyłam to w dobrym miejscu, ale mam pytanie:
Mianowicie mam problemy z komputerem i trzeba będzie przeinstalować windowsa i zainstalować WSZYSTKO od początku. Martwie się, bo mam dużo rzeczy do simsów ściągniętych, a do dużej większość skasowałam te ikonki( ale nadal są w grze), więc nie mam możliwości takiego zgrania ich na płytę. Czy można te dodatki jakoś uratować? Nie chcę jeszcze raz łazić po tych stonach i wszystko ściągać!!!Prosze, pomóżcie!!!! :(
Z góry dziękuje za pomoc

Isi
01.07.2006, 15:09
Jeśli wszystko jest w grze (dziwne, jeśli skasowałaś dodatki, to powinno ich nie być :O ) to proponuję skopiować sobie cały folder EA Games z Moich dokumentów- wtedy na 100% nic nie stracisz po reinstalce.
A jeśli wyrzuciłaś te ikonki "ludziki" (.sims2pack), które instaluje się 2 kliknięciami, to muszę Ci powiedzieć, że one są w Downloads pod postacią .package (bo te ludziki można wyrzucać po instalacji dodatków), więc wystarzy skopiowanie Downloads.
Ale i tak radzę skopiowac cały folder EA Games, bo jeśli kopiujesz samo Downloads, niektóre dodatki mogą nie chodzić i nei wiem, czemu tak jest.

agacha_221
01.07.2006, 20:49
O boże, to wielkie dzięki :* ja jestem taka ciapa, że szok, ale mam taką wspaniałą deske ratunkową w postaci tego forum :D jeszcze raz dzięki.
Mam nadzieję, że te rzeczy odzyskam po reinstalacji systemu.... :P

*Lucy*
01.07.2006, 22:03
Ale jak chcesz wyrzucic calego windowsa to musisz sobie ten folder na plytke wpisac, nie? :)

agacha_221
02.07.2006, 21:03
No halo, przecież wiem :D idiotką nie jestem, ten poziom infoematyczny zaliczyłam :P jeszcze raz dzięki za rady