Zobacz pełną wersję : Nie mogę wgrać Abry
Mam program XP i wgrane zwykłe Simy, Światowe Życie,Zwierzaki, Gwiazdę.... i to chyba tyle.Mam problem.Kuzyn powiedział mi ,że aby wgrać Abrę muszę mieć wgrane wszystkie dodatki.Czy to prawda? Jak wkładam płytę, to pokazuje mi się, że mam mało miejsca na dyski czy cos w tym stylu, pomimo, że miejsce na dysku jest.Dlaczego nie mogę wgrac Abry? Czy naprawde potrzebne jest wgranie poprzednich dodatków?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
Twoj kuzyn zrobil Cie w bambuko...Bo to nie prawda..Mozesz miec jakie chcesz dodatki..A co do drugiegio problemu...Musisz cos wywalic jesli chcesz miec abre bo jest za malo miejsca na dysku w kompie..Wiec najlepiej jakies gre programy wywalic (oczywiscie takie ktore tobie nie sa potrzebne)..
I to w wielkie bambuko... Mozesz miec nawet tylko podstawową grę i tak będziesz mogła nawalać w Abrakadabrę :) Ale radze przynajmniej zainstalować sobie Gwiazdę, będzie większy czad !!!
Moniczykita
20.02.2004, 12:06
Musisz być zarejestrowany jako administrator (czy jakos tak) w kompie...
Mi też na początku mówiło, że za mało miejsca, ale oczyściłam dysk i zainstalowało się bez problemu. A tak na marginesie, to czy można zainstalować Gwiazdę po Abrakadabrze, czy trzeba całość instalować od nowa?
możesz zainstalować po abrakadabrze nawet balange lub światowe życie ! wierzmi sama się w to kiedyś bawiłam... np. masz zainstalowaną podstawówke i abre , później chcesz doinstalować światówke balange randke wakacje zwierzaki i gwiazde to normalnie wkładasz płytki i czekasz na autoplay. klikasz na instalacje i dalej to już sama wiesz co się robi ;-) óźnie jak włożsysz płytke z abrakadabrą i włonczysz gre pojawi ci się komunikat że ,,zainstalowałaś poprzednie dodatki z seri The Sims , aby The Sims Abrakadabra prawidłowo dzialała musisz uakualnić i wtedy kilkasz na ok/tak i zaczyna ci się instalacja abry
Dziwne, bo słyszałam, że trzeba po kolei. Ale jeśli nie, to ok, bo mam wszystko poza Gwiazdą. I chcę ją jutro zainstalować. Mam nadzieję, że się uda.
NIE MUSISZ MIEĆ WSZYSTKICH CZĘŚCI A JEŚLI O TO CZEMU NIE MOŻESZ WGRAĆ NAPISZ COS JESZCZE
Nie musi być administratorem, wystarczy, żeby miala tylko uprawnienia do użytkowania na poziomie admina. Ja tak mam na swoim kompie. No radzę ci może lepiej kup sobie wiekszy twardy dysk, lub odinstaluj jakąś starą grę... a wtedy Abra ci napewno pójdzie.
Jeśli o mnie chodzi, to wszystkim wielkie dzięki. Wszystkie dodatki mi już działają :)
Mi nic sie nie działo przy instalacji :)
Pisulko:
Po co to piszesz?Aby nabic posty niech zgadne.
Powracajac dotematu twoj kolega cie oszukal
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.