Zobacz pełną wersję : gdzie są oryginalne skóry i jak odinstalować dodatki?
WItam, mam dwa pytanka: gdzie w katalogach znajdują się pliki z oryginalnymi kolorami skór (bo mi sie uszkodziły {same ;p} ) oraz jak odinstalować dodatki sciągnięte z internetu, np. domki, który poprzednio byly instalowane proramikiem z the sims 2.
Z góry dzieki za odp , pozdrawiam
Ice-cream
05.07.2006, 18:50
Więc, przyznam się bez bicia, że nie wiem gdzie są skóry. A co do dodatków: wchodzisz do folderu "Downloads" i usuwasz, proste :)
no własnie nie takie proste... bo kasuje się ikonka która iinstaluje plik, ale nie odinstaluje wgranego wczesniej ...
W Downloads są właśnie wszystkie pliki (instalują się tam), jeśli opróżnisz Downloads, dodatki znikną bezpowrotnie.
A jak Ci się skóry uszkodziły?
Pliki z folderu downloads usuwałam kilka razy, ale te, które wymagały instalacji- zostają w grze, Trzeba je ODINSTALOWAĆ !!!
Skóry uszkodzone zostały przy instalacji innych, z internetu. Nawet nie wiem, który plik to uszkodził, bo wgrywałam kilka , z różnych stron.
Dziwne... ja zawsze po opróżnieniu traciłam dodatki... Może spróbuj usunąć Downloads? A domki może zainstalowały się w folderze Teleport, opróżnij go.
Nie pytam, w jaki sposób skiny się zniszczyły, tylko jak to wygląda? Czy zostały podmienione przez inne, nowe? Czy moze widzisz jakieś cyferki zamiast skóry?
Bo na ten pierwszy problem znam radę.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.