Zobacz pełną wersję : Deamon i inne...
Miałam problem z tym, że zainstalowałam simy i pisało przy wkładaniu płytki że coś tam wykryło program do emulacji napędów. Problem rozwiązałam bo ściągnełam deamona i jakis program do niego, potem robilam reinstalke systemu i simy dzialaja bez zarzutu. Ale teraz problem znowu sie powturzyl i nigdzie nie moge znalesc tego deamona i tego programu do niego...
Problem rozwiązałam bo ściągnełam deamona i jakis program do niego, potem robilam reinstalke systemu i simy dzialaja bez zarzutu.
deamona mozesz znalesc na www.gamecopyworld.com wchodzisz w Europe Mirror 1# dajesz enter... potem po lewej stronie masz naglowek PC wchodzisz w [T-Z] szukasz the sims 2 i tam zjedz troche w dol i bedzie :D:D ale nie mam pojecia co masz na mysli przez "jakis program do niego" chodzi ci o cracka czy co??
Myśle ze piractwo się szerzy. Po co wogule na forum pisać rzeczy dotyczące piractwa...?
wejdź na google i wpisz daemon tools i tam jest!!! Ja miałem podobny problem: za stary daemon!!! Ściągaj najnowszego to będzie działało bez zarzutów. A tamten program to nie czasem sd4hide??? On też jest w googlach!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.