Zobacz pełną wersję : Pomocy !!!! prosze pomożcie mi!!!
Od niedawna mam simsy 2 <bez żadnych dodatków> bardzo chciałam mieć nowe fajne rzeczy i domy i wogóle.Jak wgrywam sobie jakies obiekty to wchodze w folder objects i kopiuje do tego folderu to co sobie wgrałam i mam tam jakies stoliki i takie tam a np. jak wgrałam jakies łóżko i skopiowalam do tego folderu to nie mialam tegio łóżka :( prosze powiedzcie mi jak mam robic zebym miala nowe rzeczy.... Z góry dzięki :*:*:*:*:*:*:*
Simowa Sanka
04.07.2006, 14:34
Może spróbój dać do folderu Downloads???
Może spróbój dać do folderu Downloads???
postaram sie ...zobaczymy co z tego bedzie i bardzo ci dziekuje :*:*:*
Simowa Sanka
05.07.2006, 19:02
I jak??? Działa??? :|
elizka222
06.07.2006, 08:45
Od niedawna mam simsy 2 <bez żadnych dodatków> bardzo chciałam mieć nowe fajne rzeczy i domy i wogóle.Jak wgrywam sobie jakies obiekty to wchodze w folder objects i kopiuje do tego folderu to co sobie wgrałam i mam tam jakies stoliki i takie tam a np. jak wgrałam jakies łóżko i skopiowalam do tego folderu to nie mialam tegio łóżka :( prosze powiedzcie mi jak mam robic zebym miala nowe rzeczy.... Z góry dzięki :*:*:*:*:*:*:*
Powinnaś dawać wszystkie do działu Downloands.
A jeśli chodzi o niadziałające dodatki, to każdemu się zdarza.
Może autor zrobił dodatek źle albo coś... Ja jak nieraz ściągam to
też albo mi nie wchodzą albo są pokazane, ale niemogę ich
przenieść na parcelę... No więc instaluj wszystkie to downloands a
napewno beda ci działaly wiecej dodatków, a jeśli jakiś nie zadziała to
sie nie martw. zdarza się :)
Powinnaś dawać wszystkie do działu Downloands.
A jeśli chodzi o niadziałające dodatki, to każdemu się zdarza.
Może autor zrobił dodatek źle albo coś... Ja jak nieraz ściągam to
też albo mi nie wchodzą albo są pokazane, ale niemogę ich
przenieść na parcelę... No więc instaluj wszystkie to downloands a
napewno beda ci działaly wiecej dodatków, a jeśli jakiś nie zadziała to
sie nie martw. zdarza się :)
dzięki wielkie postaram sie ... mam nadzieje ze zadziała a mam jeszcze jedną prosbe chcialabym miec nowe parcele do sims2 poniewaz nie mam zednego dodatku a jak wgrywam sobie jakis to kaza mi uruchomis the sims warsztat i gre sims 2 a jednego i drugiego na raz nie moge odpalic... :(:( moglibyscie mi pomoc???
Dziwne, że Ci każą uruchomić i to, i to. :O W ogóle nie wiem, o co chodzi. :O Nie można uruchomić gry i Warsztatu naraz.
No cóż, jak ściągasz dom, to zazwyczaj jest to plik sims2pack i należy w niego kliknąć 2 razy i zaczyna się wtedy instalować. Oczywiście jak instalujesz dom, musisz mieć wyłączoną grę TS2.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.