PDA

Zobacz pełną wersję : Dysk D/C

Andil
11.07.2006, 08:58
Czy komuś udało się prawidłowo zainstalować grę na dysku D? Jak próbuję zainstalować na D to nigdy nie wychodzi mi aktualizacja. Na C jest wszystko w porządku. Na C mam już bardzo mało miejsca i kolejne simsy na pewno się nie zmieszczą (na razie mam tylko na studiach). Nie wiem jaki robię błąd.
I jeszcze jak mam uratować moje simsy w czasie reinstalacji. Wystarczy zachować plik the sims z dokumentów?

Czarnetka
11.07.2006, 09:11
Ja normalne wsztstko zainstalowałam na D i nic się nie działo. Robiłam tak na 98, 2000 i XP. Niewiem dlaczego u Ciebie Aktualizacja nie działa.

Tusia24
11.07.2006, 09:18
Andil ! U mnie jest identycznie !! Muszę instalowac zawsze na C, bo na D wyskakują mi zawsze jakieś błędy . Tak jest ze wszystkim, nie tylko ze simsami.

Agga
11.07.2006, 15:29
U mnie sie tak dzieje ale mi sie udaje jak instaluje wielokrotnie.

dzagoda
18.07.2006, 10:14
Po prostu najpierw w dysku D musisz stworzyć folder EA GAMES. Potem w tym folderze podfoldery: The Sims2, The Sims2 Na studiach itp. aż do twojego ostaniego dodatku. Potem gdy instalujesz gre (wtedy gdy sie wybiera gdzie ona ma być) i dajesz użytkownik zaawansowany potem dysk D eagames i np. the sims2(jak instalujesz the sims2) i wszystko powinno być dobrze! A i jeszcze pamiętaj, żeby płytki były czyste, bo podczas aktualizacji może pojawić się błąd!

Range_Rover
21.07.2006, 21:00
mialem taki problem pomogla mi defragmentacja :) ale czemu tak sie robilo to nie wiem :wacko: A teraz mam sims 2 na d a reszte na E i dziala. Wiec moze sprobuj defragmentacji moze pomoze a jak nie to nie wiem :(

o defragmentacji jest tutajtutaj (http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=11290&highlight=defragmentacja) :)

mam nadzieje ze pomoze :)