ARLID
11.07.2006, 14:36
Cześć. Chciałbym was prosić o pomoc. Potrzebuje paru rzeczy do moich domków właściwie to wykończeń domków. Oto te rzeczy:
-Tapetka na ściane zewnętrzna domu o wyglądzie zbitych desek lub takich bałków poprzybijanuch do ścian(do domku w lesie), najlepiej żeby ta tapeta była w kolorze ciemny brąz, ale i może byc jasny.
-Ogrodzenia (siatki) takiej jakie są na działkach najczęściej. Metalowa siateczka z dziurami (wiem że gdzies było, ale nie znalazłem już:().
-Drzew leśnych.
-Krzewów, kamieni i takich kamieni na ziemię (do utworzenia ścieżki).
-Ogniska.
-Nie wiem jak to wytłumaczyć, takich stojaków z 3 patyków, do którego jest przyczepiony garnek i on wisi (osoby, które grały w Gothic'a powinny skojarzyć troche - gotowano w takich "wiszących" garnkach zupe:P).
-kwiatów wiszących za oknem ( takie możem,y zobaczyć teraz np. na balkonach).
-stojaka z płytami CD lub ogólnie jakiś płyt CD (np. do położenia na stole).
Dziękuje z góry za pomoc. NarQ.
PS:Wszystkie dodatki do TheSims2 bez NŻ itd bo jeszce nei zainstalowałem i szukam ich bo chyba zgubiłem ;(:(.
-Tapetka na ściane zewnętrzna domu o wyglądzie zbitych desek lub takich bałków poprzybijanuch do ścian(do domku w lesie), najlepiej żeby ta tapeta była w kolorze ciemny brąz, ale i może byc jasny.
-Ogrodzenia (siatki) takiej jakie są na działkach najczęściej. Metalowa siateczka z dziurami (wiem że gdzies było, ale nie znalazłem już:().
-Drzew leśnych.
-Krzewów, kamieni i takich kamieni na ziemię (do utworzenia ścieżki).
-Ogniska.
-Nie wiem jak to wytłumaczyć, takich stojaków z 3 patyków, do którego jest przyczepiony garnek i on wisi (osoby, które grały w Gothic'a powinny skojarzyć troche - gotowano w takich "wiszących" garnkach zupe:P).
-kwiatów wiszących za oknem ( takie możem,y zobaczyć teraz np. na balkonach).
-stojaka z płytami CD lub ogólnie jakiś płyt CD (np. do położenia na stole).
Dziękuje z góry za pomoc. NarQ.
PS:Wszystkie dodatki do TheSims2 bez NŻ itd bo jeszce nei zainstalowałem i szukam ich bo chyba zgubiłem ;(:(.