PDA

Zobacz pełną wersję : Big_Problem

Makabrus
12.07.2006, 09:43
jak juz kiedys wspominalem ze po wylaczeniu simsow starsznie muli mi net nic nie daje resetowanie go ! wpadlem na taki pomysl czy jesli stwoze drugiego uzytkownika w moim komputeze i tam nie zainsta;luje netu tylkos ame simsy czy wtedy nie bedzie mi mulilo ? mam nadzieje ze ktos mi pomoze i zrozumial mnie o co mi chodzilo :P

Tusia24
12.07.2006, 10:22
Tak.Sadze ze to pomoze. Moja kumpela, wogule ni mogła zainstalować Simsówm bo wyskakiwał jej jakiś błąd, ale zainstalował na drugim końcie i działao poprawnie. Spróbuj.

Makabrus
12.07.2006, 11:41
Wiesz ja normalnie moge zainstalowac simsy i grac w nie, tylko problem pojawia sie dopiero jak chce wlaczyc net!! wtedy mi strasznie muli ze prawie stronki sie nie chca otwierac:/ i resetowanie kompa nic nie pomaga :(

Czarnetka
12.07.2006, 14:24
Jakie masz oprogramowanie? Czyli jaki procesor itd.

Makabrus
12.07.2006, 16:33
900MhZ
256 MB RAM o to ci chodziło ?

Czarnetka
12.07.2006, 19:54
No o to. Próbowałeś jeszcze raz zainstalować simsy? To może pomóc.

Makabrus
13.07.2006, 06:23
Tka instalowałem mam juz dosyc ciaglego instalowanie pozniej wina :/

Czarnetka
13.07.2006, 09:37
Gdy odinstalujesz simsy to internet tak nie muli?

Mania
13.07.2006, 10:02
Gdy odinstalujesz simsy to internet tak nie muli?

Hejciaa moj porblem niejest taki BIG czy macie moze strone Peggysims ? bo wszystkie strony wymyslalam z tym i niemoge wymyslec prawidlowego ;(
:con: mialam formata :(( wiec wiecie moze mi pomozecie ?!

Loczek
13.07.2006, 11:16
Hejciaa moj porblem niejest taki BIG czy macie moze strone Peggysims ? bo wszystkie strony wymyslalam z tym i niemoge wymyslec prawidlowego ;(
:con: mialam formata :(( wiec wiecie moze mi pomozecie ?!

http://www.peggysims2.net/index.htm

co do tematu. mi też tak kiedyś "mulił". pomagało wyłączenie internetu i ponowne włączenie jego.
internet mi się zacinał, bo go nie używałam... dziwne, ale tak się działo.

bOginka
15.07.2006, 17:06
jak juz kiedys wspominalem ze po wylaczeniu simsow starsznie muli mi net nic nie daje resetowanie go ! wpadlem na taki pomysl czy jesli stwoze drugiego uzytkownika w moim komputeze i tam nie zainsta;luje netu tylkos ame simsy czy wtedy nie bedzie mi mulilo ? mam nadzieje ze ktos mi pomoze i zrozumial mnie o co mi chodzilo :P

hm.. a sprobuj tez po zakonczeniu grania w simsy wylaczyc komputer calkiem tak na 5 min... i potem znow wlaczyc... u mnie pomaga samo resetowanie kompa a czasem nawet tylko odczekania 5 minut i nie wlaczania zadnych stronek folderow itp ... jezeli masz windows xp mozesz zrobic sobie drugiego uzytownika ale to nic nie da... tam tez bedzie zamulac.. wiem to bo czasem moj brat narzeka ze po tych simsach nawet na jego uzytowniku wszystko chodzi wolno... ;) ale jesli sie zdecydujesz to nie zapomnij przeniesc z twojego starego uzytkownika do nowego folderu The Sims 2 z Moich Dokumentow bo inaczej nie bedziesz miec stwoich rodzinek i dodatkow... no to chyba tyle :D :D