PDA

Zobacz pełną wersję : Na czym polega tajne stowarzyszenie ?

Alex1313
28.07.2006, 10:05
Nie mam the sims 2 na studiach ale chciałabym się dowiedzieć na czym polega "tajne stowarzyszenie"

psotka
28.07.2006, 10:14
Pierw możesz być w bractwie. Potem jeśli jush jesteś w tym braactwie. Możesz być w tajnym stowarzyszeniu. Ale najpierw trzeba zaprzyjaźnić się z conajmiej 3 członkami tajnego bractwa (rozpoznasz ich po czarnych strojach, a na garniturach mają takie znaczki). Gdy masz jush trzech przyjaciół z tajnego bractwa ok. 23:00 przyjeżdża po ciebie czarna limuzyna. Podchodzi do ciebie tajemnicza osoba i skuwa Ciebie w kajdanki i wiezie do siedziby tajnego bractwa. W tajnym bractwie możesz nawet poprawić oceny, tylko uważaj, bo może przyjechać policja. Tam nie można się nudzić. :) Pozdro!!

flawia
10.08.2006, 13:53
Oo.Nie wiedzaiłam o tych tajnych bractwach.Gdzie można spotkać członków?

Madzixusia
11.08.2006, 14:55
Oo.Nie wiedzaiłam o tych tajnych bractwach.Gdzie można spotkać członków?

Najczęściej można ich spotkać na parcelach publicznych, chociaż czasem przychodzą też do akademików w gości :)

Marvia
11.08.2006, 16:42
Psotka- Nie koniecznie trzeba być w bractwie, żeby być w tajnym stowarzyszeniu.
Członkowie Tajnego stowarzyszenia chodzą w takich czarnych garniturach, czasem wchodzą nawet do akademików ^^

Owal
19.08.2006, 10:13
Nie mam zielonego pojęcia xD

natalioza100
11.11.2006, 13:01
Trzeba się zaprzyjaźnić z jednym lub z kilkoma członkami tajengo stowarzyszenia :):):)

kagosia
19.02.2007, 18:32
Moja jedna simka jest w TS :). Tam nawet Wskrzeszeniomat jest :). I w ogóle to tam fajnie jest. Kupiłam jej łóżko i tam mieszka. A zabrali ją tak że w kajdany zakuli i myślałam że jedzie na policję :). Ale miała romans ze wszystkimi członkami więc co się dziwić ...

dominika
19.02.2007, 18:40
Bractwo można najczęściej spotkać na parceli publicznej lub zadzwonić po nie.(Z tą parcelą publiczną to prawda przynajmiej u mnie w grze tak jest).

Eámanë
19.02.2007, 21:19
Członkowie tajnego stowarzyszenia mają garnitury ze znaczkiem z lamą :D

rosex
20.02.2007, 11:16
A jeżeli chodzi o tą siedzibę tajnego stowarzyszenia? Bo ja ją kiedyś wyciągnęłam ze skrzynki parcel, postawiłam i znikła. A teraz nie pamiętam w jakim otoczeniu akademickim to postawiłam (ale chyba w jednym z tych, które sama zrobiłam i później skasowałam). Czy jest jakiś sposób, żeby to przywrócić, albo ściągnąć skądś?

Monitkowa
20.02.2007, 11:56
Ja dołączyłam do bractwa dla studentek z oceną 3+
Po jakimś czasie wróciła z 5-
Ja jakos na początku nie chciałam być w bractwie... a teraz wiem, że warto

Eámanë
20.02.2007, 12:18
A jeżeli chodzi o tą siedzibę tajnego stowarzyszenia? Bo ja ją kiedyś wyciągnęłam ze skrzynki parcel, postawiłam i znikła. A teraz nie pamiętam w jakim otoczeniu akademickim to postawiłam (ale chyba w jednym z tych, które sama zrobiłam i później skasowałam). Czy jest jakiś sposób, żeby to przywrócić, albo ściągnąć skądś?
Nie trzeba tego przywracać, ono ma zniknąć :) Tak naprawdę ciągle tam jest, ale go nie widać, bo w końcu jest tajne :P W gotowych otoczeniach akademickich siedziba tajnego stowarzyszenia już jest, w tworzonych przez siebie trzeba ją wstawić właśnie ze skrzyni parcel.

rosex
20.02.2007, 12:52
Nie trzeba tego przywracać, ono ma zniknąć :) Tak naprawdę ciągle tam jest, ale go nie widać, bo w końcu jest tajne :P W gotowych otoczeniach akademickich siedziba tajnego stowarzyszenia już jest, w tworzonych przez siebie trzeba ją wstawić właśnie ze skrzyni parcel.
Dzięki wielkie. Już myślałam, że w tych gotowych otoczeniach tego nie ma, a skoro już nie mam tego w skrzyni to nie ma tego w ogóle w grze. Dzięki jeszcze raz. W takim razie idę grać i wypróbuję to stowarzyszenie

chemical_bride
16.09.2007, 10:03
o jaa spotkałam jednego z lamą, nie wiedzialam ze to tajniak ;D

stagnacja
21.09.2007, 17:57
Ja też zauważyłam, że jak dołączam Sima z Tajnego Stowarzyszenia do rodziny to od razu pojawia się ich więcej xd

GRUSSSER
22.09.2007, 13:31
A mi nikt Taki się nie pojawia.:1smutny: Jak ich "przywołać"?
Może kodem?

stagnacja
22.09.2007, 14:18
A mi nikt Taki się nie pojawia.:1smutny: Jak ich "przywołać"?
Może kodem?

Wpisz w okolicy kod boolProp testingCheatsEnabled true ;)
później wejdź w Akademik i jak pojawi się gostek naciśnij na niego (trzymając Shift) i wybierz Make Selectable :)
Pozdrawiam
Fever

hania
07.10.2007, 07:34
nie moge ich nigdzie zobaczyc........:(

malenka146
10.11.2007, 11:35
Ja założyłam swoje bractwo, miałam mnóstwo członków, a później po mnie przyjechali :D Ale dla mnie się tam nudziło, wróciłam do mojego przytulnego domku ;)

Nuda
10.11.2007, 21:05
Bardzo często się ich spotyka na parcelach publicznych.Przeważnie to zawsze jest tam jakiś członek tego tajnego bractwa ;)

Collet
01.12.2007, 09:08
Tajne stowarzyszenie... To jeden z najlepszych elementów rozgrywki The Sims 2:NS. Sprawia on, że gra jest coraz to ciekawsza i bardziej realistyczna. Szczerze mówiąc, ja nie wyobrażam sobie studiowania bez tajnych stowarzyszeń oraz bractw studenckich. Po prostu kocham ten tajemniczy klimat.

Poziomka
01.12.2007, 09:23
No aja jak zadzwoniłam do nich to tylo biegali i nie mozna bylo z nimi porozmawiac:(

misiak95
01.12.2007, 10:04
Trzeba odwrócic sima jak biegają żeby się nie wstydzili :) Ale na serio to u mnie sobie pobiegali i znormalnieli.

Serpentina
16.12.2007, 19:38
przyjaźnię się z trzema dziewczynami z tajnego stowarzyszenia ale po mnie nie przyjeżdżają i mam co do tego pytanie czy muszę być w bractwie ?? albo miec swoje

cherryalex
28.12.2007, 18:26
Moja simka zaprzyjaźniła się z jedną dziewczyną z tajnego stowarzyszenia (Salomea Pozłotko) i zakochała się w jednym simie też z tajnego stowarzyszenia (Andrzej Pozłotko) Nie należę do żadnego bractwa i po mnie nie przyjechali :( Co powinnam zrobić?

Beep
01.01.2008, 11:18
Serpentina-pytanie jeszcze aktualne? Jeśli się z nimi przyjaźnisz to pierwszego wieczora o 23 powinny przyjechać po ciebie limuzyną i zabrać do siedziby. Jeśli chcesz pojechać następny raz to normalnie dzwonisz przez telefon, będzie opcja bodajże "przenieś się do siedziby tajnego stowarzyszenia" czy jakoś tak :)

Cherryalex-twoja simka musi się zaprzyjaźnić z trzema osobami z TS ;)

Weronka-Werka9
01.01.2008, 12:27
Moja simka zna już długo 5 simów z Tajnego Stowarzyszenia i żadna limuzyna nie przyjeżdża... :( I nawet dzwonię do tych z "Tajnego Stowarzyszenia" żeby sie lubili (bo myślę, że jak będą się lubić to w końcu przyjedzie ta limuzyna) no i nic! Jeżeli wiecie coś na ten temat to prosze pomużcie! :(

Beep
01.01.2008, 12:38
Weronka-Werka9: nie wystarczy że ich zna, musi się z nimi zaprzyjaźnić ;) napisałam to w poście wyżej, czytaj

kasiula215
11.01.2008, 17:43
Raz tam byłam i troszkę się zdziwiłam kiedy w nocy (podrabiałam kase) przyjechała limuzyna,wysiadł z niej jakiś facet ubrany na czarno i zakuł moją simke.No i pojechali do tego tajnego stowarzyszenia ale podrabiać oceny możesz też w akademiku ;P

Sun_rise
27.01.2008, 10:38
W końcu dowiedziałam się co to takiego, po tak długim czasie :). Musze to wypróbować.