PDA

Zobacz pełną wersję : instalowanie mebli etc (dysk D)

fretka
28.07.2006, 11:09
no wlasnie, gdzie zaisntalowac sciagniete pliki do sims2, jesli podczas instalowania gry jako docelowy wybralam dysk D, a nie C (chocaiz czesc plikow zaisntalowala mi sie na C)

dzieki za odpowiedz

Neillé
28.07.2006, 12:07
Też wybrałam dysk D przy instalacji jako docelowy. W sumie simsy mam trochę porozrzucane bo część jest na C, część w Moich dokumentach i część na D, ale pliki ściągnięte z neta instaluje w folderze: Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads
Spróbuj je tam zapisać, może będą chodziły. Mi chodzą.
Mam nadzieje, że pomogłam.
Pozdrawiam :*

Isi
28.07.2006, 13:19
Zawsze powinno się dawać do tego folderu, o którym mówi Maniaczka_natka, niezależnie od tego, na jakim dysku jest gra.

Jeśli chcesz, możesz też przenieść całe Moje dokumenty na D, żeby dodatki nie zajmowały miejsca na C.
W tym celu klikasz na Moich dokumentach prawym przyciskeim "Właściwości", w zakładce "Element docelowy" wybierasz "Przenieś..." i wybierasz miejsce na dysku D i nazwę, np. "Dokumenty" i tam będą Moje dokumenty, choć nadal będą na Pulpicie i nie zauważysz innych zmian. Dodatki powinny działać, zdecydowanej większości osób działają (sama przeniosłam sobie Moje dokumenty na D; grę mam na D). Jeśli by nei działały, mozesz z powrotem przenieść na C.

fretka
28.07.2006, 16:53
wielkie dzieki :)

informatyk zle mi podzielil pamiec 20 na C i 60 na D :( jak na zlosc, a wiadomo ze na C powinno byc duzo wolnego miejsca :)

fretka
29.07.2006, 08:52
zeby nie zasmiecac forum a jak sie instaluje schody? mowie o nowych sciagnietych ze strony, bo pamietam, ze trzeba gdzies cos wpisac przed wlozeniem tego do download itd

Isi
29.07.2006, 19:48
Ja daję schody zawsze do Downloads i nic specjalnego nie robię, i wszystkie działają. ;) Więc do Downloads.