PDA

Zobacz pełną wersję : Ile trzeba czekać aż ....

Luna_77
30.07.2006, 13:17
Hej!!
Mam małe pytanko ... Ile trzeba czekać, aż Simce która jest w ciąży "urośnie jakikolwiek brzuszek" ??? ;) Czekam, czekam i się nie mogę oczekać ... Czy coś z moja grą jest nie tak ?? Z góry przepraszam jeśli był już taki temacik bądź on tu wogóle nie pasuje .... :P

▫Molly▫
30.07.2006, 13:39
A ile już simowych dni czekasz?

krolik1995
31.07.2006, 10:24
Hej!!
Mam małe pytanko ... Ile trzeba czekać, aż Simce która jest w ciąży "urośnie jakikolwiek brzuszek" ??? ;) Czekam, czekam i się nie mogę oczekać ... Czy coś z moja grą jest nie tak ?? Z góry przepraszam jeśli był już taki temacik bądź on tu wogóle nie pasuje .... :P
Raczej szybko. Musisz grać i grać dalej. Może Twoja simka nie jest w ciąży? Oto mała rada jak sprawdzić czy simka nie jest lub jest w ciąży:
Pójdź do łóżka simką razem z jej partnerem i weź "odpręż się". Jeśli nie ma opcji "postaraj się o dziecko" to znaczy że simka jest w ciąży. A jesli jest ta opcja oznacza to że Simka nie jest w ciąży. Wiem że prawie każdy to wie ale dla począkujących może się to przydać. :D

Holuo
31.07.2006, 16:08
Hint:
Jeśli chcesz wiedzieć czy jest w ciąży sprawdź czy simka pojedzie na parcelę publiczną. Jeżeli jest w ciąży to powie że w tym stanie nie powinna wychodzić z domu.
A od "zapłodnienia" do pojawienia się "brzuszka" czeka się dokładnie 24 simogodziny zaś od "zapłodnienia do urodzin mijają 3 simodni (to tak dla informacji gdyby ktoś nie wiedział).

A opcji postaraj się o dziecko nie ma także wtedy kiedy jest już dość późno czyli mniej więcej po simowej północy (to tak dla ścisłości)

Luna_77
01.08.2006, 11:07
Dziękuję wszystki za pomoc :* Jesteście kochani :D :D :D