Zobacz pełną wersję : Darmowe jedzenie-liściki :)
Cocodrilo Martita
31.07.2006, 11:57
Pewnego dnia odebrałam poczte. Dostałam list, że mogę iść do jakiejś tam restauracji i bede miec za darmo jedzenie czy coś takiego :) Tez Wam sie cos takiego zdarzylo??
Jakie jeszcze listy oprócz tych z rachunkami przychodzą do skrzynki ?
krolik1995
01.08.2006, 09:44
Chyba w Nocnym Życiu przychodzą listy miłosne :)
hm...ja nigdy nie dostalam nic za darmo..buuu. nawet nie wiedzialam ze tak moze sie zdarzyc. A w nocnym zyciu przychodza wspomniane juz listy milosne. zdarzaja sie tez kartki pocztowe od wrogow.
kiedyś mój sim poszedł po listy i zaczął czytać.nad jego głową pojawiły się serduszka...
listy miłosne chyba przychodzą za dobrą randke, czy jakoś tak, też kiedyś dostałam tai bilet z restaruacji, ale nie umialam się nim posłużyć...
natalioza100
29.10.2006, 17:09
Ja dostałam tylko list miłosny ... :)
Monitkowa
27.11.2006, 21:55
Większość to listy miłosne ale gdy moja simka zsiusiała się dostała czarny śmierdzący liścik.... fuj, fuj
Większość to listy miłosne ale gdy moja simka zsiusiała się dostała czarny śmierdzący liścik.... fuj, fuj
a ja dostałam tylko miłosny :( haha a co się stało jak go otworzyłaś ?? Bo słyszałam, że podobno potem sim śmierdzi czy coś, fuj fuj... albo na odwrót.. dlatego, że śmierdział dostał liścik.. nie wiem :PP A Twoja simka sie zsiusiała na randce ? (fajnie tak dostać ten bilecik do restauracji.. :D też taki chce :D )
The FerG
02.12.2006, 23:58
A ja miałem sima który miał dwie dziewczyny i zawsze mu przesyłały liściki miłosne,ale któregoś dnia mój sim poszedł z dziewczyną do dyskoteki,a tam była też druga.Jak ta druga zobaczyła ich razem to zerwała z nim i odrazu uciekła.Następnego dnia wziąłem listy i były tam 2 kupony do restauracji i czarny śmierdzący list od pierwszej dziewczyny :wacko:.Pisało że się zawiodła i że go nienawidzi ,ale nadal się kochali,a druga go nienawidziła ale nic niepszysłała :wacko:
Monitkowa
05.12.2006, 12:14
a ja dostałam tylko miłosny :( haha a co się stało jak go otworzyłaś ?? Bo słyszałam, że podobno potem sim śmierdzi czy coś, fuj fuj... albo na odwrót.. dlatego, że śmierdział dostał liścik.. nie wiem :PP A Twoja simka sie zsiusiała na randce ? (fajnie tak dostać ten bilecik do restauracji.. :D też taki chce :D )
Hehe, poprostu simowi śmierdzi pod nosem :D
Ja nawet o czymś takim nie wiedziałem! Gram w TS2: NŻ już miesiąc, ale jeszcze nie odkryłem wszystkich nowości.
Monia874
06.12.2006, 17:28
Można również dostać rabat w restauracji. Trzeba zaprzyjaźnic się z kierownikiem sali. Im wyższy poziom, tym większy rabat
Alatáriël
13.12.2006, 11:54
A ja nigdy żadnych listów nie dostaje :D Wpisuję kod moveobjects on i kasuję skrzynkę ;P Wkurzają mnie raczunki i komornik gdy mi coś zabiera. Ale teraz już kasować nie będę jeśli naprawdę takie ciekawe rzeczy przychodzą. Mi po udanej randce sim kwiaty przynosi (z liścikiem) ;P
szynszylam
13.12.2006, 20:43
listy miłosne chyba przychodzą za dobrą randke, czy jakoś tak, też kiedyś dostałam tai bilet z restaruacji, ale nie umialam się nim posłużyć...
Po zjedzeniu kolacji naciśnij na te miejsce kierownika i tam masz :
zapłać gotówką
zapłać kuponem (czy coś podobnego)
ucieknij bez płacenia
Ja najczęściej płace gotówką lub uciekam! :D :D
karolcia4002954
16.12.2006, 16:39
ja nigdy nie dostałam listu miłosnego!!!;(
Scarlet_Dragon
16.12.2006, 18:10
Dość długo grałem w The Sims 2:Nocne Życie ale jakoś coś takiego mi się jeszcze nie przytrafiło.A może ktoś zna jakiś kod na to?Proszę o odpowiedź oks?
Jeśli o mnie chodzi to dostałam tylko "Nie dzwon do mnie".
Czasami też jak płacisz pokazuje się że Sim XXX zapłacił za ciebie ileś tam procent rachunku, bo jesteś jego przyjacielem . Ja jak miałam wszystkich kelnerów za przyjacieli to na mnie się złożyli i nic nie zapłaciłam
Monitkowa
21.02.2007, 16:22
Tez dostałam "Nie dzwoń do mnie" i dalej tez cos było..
ale już nie apmiętasm
Ps. I tak dzowniłam ;P
Najlepsza jest 'śmierdząca bomba' po nieudanej randce :D Ja zwykle dostaję miłosne liściki, albo chociaż kwiaty. Nigdy za to sim nie przyniósł mi żadnego prezentu w postaci kanapy czy telewizora.
karolcia92
22.02.2007, 10:29
Ja dostaję tylko kwiatyz liścikiem. Ale nigdy nie dostałam listu :(
HEeheh :D Ja po kazdej udanej randce dostaje listy, kwiaty, a nie raz czasem kuchenki, meble :p
Paranormalny
22.02.2007, 13:02
A ja jak flirtowałem z listonoszką to po udanej randce w prezent codzień przynosiła mi... rachunki eh.. :D
Ja za każdą randkę marzeń dostaję tylko wielki bukiet, a za świetną - różę. Raz za złą dostałam śmierdzący liścik, a za katastrofalną - łajnobombę, która była o-k-ro-p-n-a. Ale nie o tym mowa. Chciałabym się uczepić liścików miłosnych. Bo z rabatem na jedzenie to już się spotkałam. Ale nie wiem dlaczego nie dostaję tych liścików. Przecież moi simowie bardzo się kochają. (chociaż ostatnio przyłapano mnie a zdradzie, co mnie bardzo zasmuciło, bo przyłapał mnie mój najlepszy kochanek, ciekawe kto, nie? :D). I nie dostałam także od niego listu, że mnie nienawidzi za to, ale mnie kocha, bla bla bla. Raz po raz tylko mi gazete kradł i kopał śmietnik. XD
I nie wiem dlaczego tak się dzieje.
Może moi simowie nie mają uczuć? (nie żeby się dostosowywali do grającej, czy coś...)
stagnacja
21.08.2007, 17:29
No jaa... mi przynoszą tylko jakieś nędzne bukieciki :|
Stokrotka
21.08.2007, 19:19
Cieszy mnie, że simsy są bardzo realne, bo gdy sim przeczyta np. kartkę z bukietu róż, który jego żona dostała od innego jest na nią wściekły i obniżają mu się z nią kontakty!
Nie lubię chodzić na randki, ale opłaca się to, gdy pod domem zastaję świetny telewizor :D
..::lOvE::..
21.08.2007, 22:17
A ja tylko rachunki. . . buuu . . !!! ;(
A ja tylko rachunki :1smutny: :no: :no: :( :( :1smutny:
Tittellë
22.08.2007, 20:14
Ja się kiedyś zdziwiłam bo miałam rodzinkę Mirrado i tam był Patryk co sie w Ramonie zakochał, ale ta Ramona z nim nie mieszkała. Więc Patryk umówił sie z Ramonom na randkę i no i randka była dobra. Wtedy przestałam grać Patrykiem,a zaczęłam Ramona i jej chłopak sie do niej przeprowadził. Zaręczyny, Ślub bla bla bla... Przestałam nimi grać. Stworzyłam se małżeństwo Jurasik. Konrad poszedł sprawdzić pocztę i zobaczył tam ten list od Ramony do Piotra, a Justyna się wkurzyła. I teraz obydwoje mają we wspomnieniach zdradę. Nie wiem jak to sie stało pewnie jakiś błąd gry :P
Madzikum
25.11.2007, 15:59
Mi przyszedł chyba ze trzy razy kupon na darmowe jedzenie, a liścik miłosny (taki oddzielny ze skrzynki) raz, ale go nie przeczytałam :(
Kiedy gram w simsy lubię mieć wszystko poukładane, dlatego nigdy nie zalegam z czynszem. Taka moja mała obsesja... :smirk: A co do listów miłosnych, kwiatów i innych prezentów od sympatii uważam, że są to rzeczy dosyć przyjemne. Tylko dlaczego wiecznie te róże? Wolałabym dostać jakiegoś tulipana, albo bukiet stokrotek. Róże kojarzą mi się z nadętymi, pompatycznymi osobami.
Nikol112
12.12.2007, 14:39
Ja dostałam łajnobombe.Nie wiem kiedy sie to stało ale patrze prze moim sklepem jest jakaś paczka która sie paliła.Wzięłam tryb kupowania i pisało że to łajnobomba.Simka podeszła i ja zdeptała i przestała sie palić.Zaczęła śmierdzieć ta paczka i ja wyrzuciłam do kosza. MAM SIMSY NOCNE ŻYCIE OD NIEDAWNA !!!!!!! ALE PRECIERZ PRZYCHODZĄ MI TYLKO KWIATY Z LIŚCIKAMI ?????? A i jeszcze jedno moja simka była wampirem zadzwoniłam po cygańska swatke bo chciałam kupić eliksir i zaprosić kogoś na randke no dobra przesłała mi tam kogoś.Była nadal wampirem.Zakochali sie i ona go ukąsiła.Randka się skończyła. w nocy wampir przyniósł jej kwiaty.Następnego dnia chciła go zaprosić i miałam opcje zaproś na 3 dni jako gość czy jakoś tam. no dobra on sie zgodził i nie przyleciał.Próbowałam chyba 3 razy i to samo pisało.Zadzwoniłam jeszcze raz i coś tam mówił aaa... słońce musze uciekać i nie moge go zaprosić a moja simka chce się z zaręczyć. Jeszcze mam jeden kłopot bo jeden raz on mi przyszedł i wyją worek taki jak na śmieci i pojawiła sie wanna ogrodowa.On potem zaczął sie skradać ale nadal miał ten worek. DZIWNO TO WSZYSTKO PEWNIE MYŚLICIE ŻE ZGUPIAŁAM ALE TO WSZYSTKO PRAWDA !!!!!
Nie myślimy wcale że zgłupiałaś ;) Tekst "Aaa słońce muszę uciekać" jest dlatego, że przecież wampiry słońce zabija, musisz go zapraszać jak się ściemni, tj. po 19.
A ta wanna z worka to prezent dla ciebie :)
Nikol112
13.12.2007, 16:28
A ja dostałam jakąś łajnobombe.Nie wiem kiedy się to stało bo poprostu nie zauważyłam po prostu poszłam otworzyć mój sklep i stało to na schodach a w dodatku sie paliła!Moja simka podeszła i ją zdeptała a ona zaczęła śmierdzieć(oczywiście torba a nie simka) i ją wyrzuciła do kosza.Jeszcze jedno mnie dziwi.Moja simka zadzwoniła po cygańską swatke bo chciała poznać jakiegoś faceta. No dobra,przysłała tam kogoś i zaczęli coś tam robić , ale moja simka była wampierem i go ukąsiła.Na naspępny dzień przysłał jej kwiaty z liścikiem(bo to widziałam)więc odczytałam ten liścik. Poptem go zaprosiłam i miałam opcje zaproś na 3 dni więc dałam tą opcję i przyszedł.Wyjął taki worek jak na śmieci w simach i pojawiła się wanna ogrodowa a on uciekł,potem go chciałam zaprosić i znowu była ta opcja wiec ja dałam i pisało że oki ale on nie przychodził.Próbowałam kilka razy on sie zgadzał,ale nic z tego i w końcu pisało aaa... słońce mnie parzy musze uciekać czy jakoś tak i nie przychodzi NAWET W NOCY !!!! A co z tą bomba to dostaje same kwiaty
Nikol112
13.12.2007, 16:29
acha dzieki ale jak go zapraszam to i tak nie przychodzi w nooooocy
Nikol112
13.12.2007, 16:29
sorki ze napisalam dwa razy
Nikol112
14.12.2007, 09:55
Mam pytanko,w Nocnym Życiu da się zrobić operacje plastyczną?????Jak n ie to w jakim dodatku bo nie wiem słyszałam coś o tym,a i jak się ją robiiiiiiii????
Nikol.! 4 razy pod rząd. ?!
Przeczytaj regulamin. o_O
Operacje można zrobić po osiągnięciu szczytu kariery Show Biznes. Dochodzi w NS.
Edit: Żeby było na temat - ja dostaje tylko listy miłosne za randki i rachunki. xD
Nikol112
15.12.2007, 10:49
A GDZIE MOZNA SOBIE ZRIBIC OPERACJE PLASTYCZNA???Słyszałam o tym ale i tak nie wiem gdzie i w jakim dodatku i jak prosze powiedzcie mi jak
Nikol112
15.12.2007, 10:49
dziękiiiiiiii
Nikol112
15.12.2007, 10:50
ale jak sie ja robi a jaki sposób ?????? Ja jakimś użądzeniu czy jak ???
BBoy Sekretne Imie
15.12.2007, 15:02
Nikol!! Jak chcesz coś dopisać, to klikasz edytuj w swoim poście a nie bijesz 4 posty na raz, a w czwartym przepraszasz za trzy poprzednie :con:
Jak chcesz mieć to coś do operacji plastycznych i 10 innych niesamowitych rzeczy to możesz wpisać w trybie życia w oknie kodów unlockcareerrewards i potem wchodzisz w swoim simie tam gdzie masz ekwipunek (plecak) i nagrody za aspiracje, to są obok nagrody zawodowe i tam masz te rzeczy.
maciek_77
15.12.2007, 17:11
kiedyś do mnie przyszedł list , dzieki któremu moge zjeść darmowy posiłek w restauracji.Zdarzyło mi się to chyba z 5 razy.
Litka333
09.03.2008, 12:13
Jak kupiłam nocne życie bardzo dużo jezdziłam do restauracji i dastawałam codziennie takie listy ;P
Mi jeszcze nigdy coś takiego się nie zdarzyło. Może dlatego, że prawie wcale nie jeżdżę do restauracji... ;p
Opcja nr 2 w ankiecie.
Jeżeli idziesz do restauracji i zapłacisz (jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się uciec bez płacenia), to czasami zdarza się, że dadzą ci darmowy kupon do restauracji ;)
Analisse
17.10.2008, 21:29
Też kiedyś dostałam bilecik z restauracji, czasem jakiś list miłosny przyszedł (w sumie raczej nie miłosny, bo to po nieudanej randce było)
Ale przeważnie to same rachunki przychodzą.
doman145
27.12.2008, 09:27
mi rabaty nigdy nie przychodzą ;/
Ja wiem ,że kiedyś dostałam ten kupon do restauracji, ale nie pamiętam czy go wykorzystałam :).
enjoyable_
27.12.2008, 12:48
ja też dostałam taki list na darmowe jedzenie. Narazie go nie zrealizowałam ;D
ale oprócz tegoo dostałam masę bukiecików z liścikami po randkach .;)
doman145
04.02.2009, 16:07
Ja nie dostaję liścików z restauracji bo ja nie chodzę na przedmieście ponieważ za długo się wczytują ;/ a ja nie jestem cierpliwy :p.
Przedmieścia wykorzystuję tylko do budowania :p
Ja nigdy nie dostałam rabaciku do restauracji. Wiem tez że bukiety kwiatów i różowe paczuszki z drogimi prezentami dostaję się od partnera jak miałaś/miałeś z nim randkę marzeń, liściki miłosne tą dobrą chyba, czarne listy ta złą, a jeszcze worki z łajnem czy z czymś jak koszmarną. ;)
Rachunki staram sie płacić regularnie, ale czasem zraża mi się o nich zapomnieć i odwiedza mnie wtedy miły pan komornik:)
Raz udało mi sie dostać rabat do restauracji. Jeszcze go moja simka nie wykorzystała - może zostawi sobie jako pamiątkę? :)
Ja dostałam tylko pierwszego dnia, kiedy kupiłam sobie NŻ :D
Zawsze płacę, chociaż raz mi komornik zabrał umywalkę i coś tam jeszcze xd
Ja pamiętam, jak usunęłam skrzynkę na listy, gdy w środku były rachunki O.o
komornik mi akwarium zabrał :( a później musiałam się przeprowadzić.
Invidia Semper
05.02.2009, 18:26
zawsze zapominam o rachunkach:D ale to nie tylko w simsach:P Komornik oczywiście u mnie się już zadomowił, ostatnio mi wziął Kule incoś tam z nagród aspiracji bezczelny:D
aneta_zyleta
06.02.2009, 13:21
Raz mi sie trafiło darmowe jedzenie w restauracji, zaskoczona bylam tym bardzo, co do rachunków, zawsze mi sie przypomina jak wyswietla sie komunikat xD
Nadzieja.
06.02.2009, 18:32
Rachunki raczej płace ,chociaż nie od razu ;D
Eyy z ręką na sercu, ja jeszcze nigdy nie dostałem darmowego żarcia :D
Upadła Dusza
12.02.2009, 11:33
Ja dostałam tylko raz, nawet nie wiedziałam za co. Później kombinowałam żeby znowu dostać, ale niestety nie udało się.
Nastulka92
12.02.2009, 13:12
Mi już nie raz i nie dwa coś takiego się zdarzyło:)
Ja chowam skrzynke do wyposazenia Simów ;)
Albo usuwam rachunek listonoszowi prosto z reki :P
Uzywam moveObjects on
Zombie Love
12.02.2009, 14:27
Ja staram się płacić bo jak nie płace przychodzi komornik i zawsze(!) zabiera mi dyplom ukończenia studiów :/
A rabat raz dostałam ale go nie wykorzystałam :p
Bezimienna
18.12.2009, 14:10
ja chyba tylko raz kiedyś dostałam rabacik :) ale nie zdążyłam go wykorzystać bo mi się komp popsuł :P
Charionette
18.12.2009, 18:36
Niestety zawsze płacę :P
Jak raz usunęłam skrzynkę to potem komornik przychodził :D
Remus Lupin
18.12.2009, 18:48
To dziwne nigdy albo ja za rzadko chodzę do restauracji albo jestem głupi w środę znalazłem wreszcie kupon
lizzielovesit
18.12.2009, 20:11
raz dostałam taki kupon do restauracji... dostałam kwiaty i podziękowania też. Te podziękowania to taki liścik miłosny, tudzież wierszyk za randkę marzeń :)
lizzielovesit
18.12.2009, 20:14
Niestety zawsze płacę :P
Jak raz usunęłam skrzynkę to potem komornik przychodził :D
Ja też tak zrobiłam i w końcu przyszedł komornik, taki śmieszny facet ubrany w pomarańczowy kombinezon, w wąsach i oksach i zabrał mi kanapę. Znaczy wsysał jakimś czymś... Dziwny ten simowy komornik... :)
Pamiętam jak miałam simkę-wampirkę to żeby nie płacić rachunków kazałam jej latać (jako nietoperz) po całej parceli xD To było piękne.
A co do rachunków to różnie płace, kiedy pamiętam :P
Kiedy mi się przypomni o zajrzeniu do skrzynki to i płacę rachunki, i odbieram listy miłosne - ;)
Mixliarder
19.12.2009, 11:52
Czasami płace
Hym, oprócz rachunków. Przychodziły mi wspomniane już wyżej liściki miłosne i bukiety. Jeszcze nigdy nie dostałam łajnobomby lub tego śmierdzącego listu ;d
Sherlock
21.12.2009, 20:11
W zasadzie to zawsze płacę :P Nie lubię komorników :/ Ale czasem zapominam i niestety przyjeżdża biała furgonetka.
Po tym komunikacie, co wyskakuje, też czasem zapomnę zapłacić, jak sim np. jest w pracy.
stasienka
27.02.2011, 12:41
Ja czasami zapłacę ,a czasami nie ;3
Płace jak przeczytam komunikat z gry a jak nie to przyjeżdża miły pan komornik xD
_______
-ty jesteś taka tempa czy tylko udajesz??
-Ja nie udaje.
-aa ha to masz fajnie na chacie.
Słonecznik
03.03.2011, 06:14
Ja raczej płacę. Raz tylko przyszedł komornik ;p
Ja ogółem nie robię randek, bo boję się, że nie wyjdą. ;P
Ale jak widziałam stare posty, to muszę koniecznie rozwalić jakąś randkę i dostać łajnobombę! Koniecznie, bo dostałam tylko raz (raz robiłam randkę) bukiecik kwiatów i liścik z napisem: "Dzięki za randkę, może kiedyś powtórzymy?" Czy coś takiego...
Edit: Kocham komorników, kocham też patrzeć, jak wsuwają swoim miotaczem moje rzeczki. :3
A ja nie znoszę komorników i jak się pojawia informacja o zalegających rachunkach od razu lecę migiem do skrzynki xD. Ale raz moja Simka była w pracy i musiałam wziąć miastowego kodem, żeby zapłacił. Moje ranki są zwykle randkami marzeń, chyba że chcę żeby mi facet/babka podstawił/a łajno-bombę. Potem zostawiam ją na pamiątkę xD
Filleable
03.11.2011, 13:19
Ja płacę rachunki, kiedy jest ich kilka w skrzycne, bo nie chce mi się za każdym razem płacić, a tak za jednym zamachem.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.