Zobacz pełną wersję : BŁagam!
CREATIVE
01.08.2006, 16:55
W grudniu zakupiłem Nocne Życie... Niestety gra przeszła are rys i podczas instalacji wystepuje błąd iż niejako plik sims08.(costam) nie moze zostac skopiowany ;( ... Plik występuje w spakowanym compressed.zip/TSData/Res/3D/Sims08.package ... Byłbym nadzwyczaj wdzięczny za pomoc, gdyby ktos mogl wgrac plik na rapidshare lub inny server. Nie stać mnie na to by kupować po raz kolejny grę ;(
Mi sie też jakis bląd w tym stylu pokazywał, gdy sims2 wgrywalam. Wtedy okazalo sie, za mam nieodpowiedniego kompa do nich, no ale skoro masz już wczesniejsze czesci to nie wiem :/
CREATIVE
01.08.2006, 17:02
Jezeli masz CD1 Nocnego zycia to z pliku compressed.zip wyszukaj Sims08.package i wgraj na jakis server. PROSZE POMOZCIE! Przez kilka miesiecy uzytkowania zrobilem kilka rys
Szynszyl
02.08.2006, 07:52
Tylko że plik compressed daje się rozpakować chyba tylko instalatorowi gry.
Nie można do niego sobie ot tak zajrzeć, więc musiałby ktoś Ci dać cąły plik, a łatwo by nie było bo to największy plik na płycie (w nim "wszystko" jest)
Nie jestem tego pewien na 100%, sprawdzałeś czy da się otworzyć compressed?
Taa też kiedyś miałem takie problemy i nie wiedziałem oco chodzi. Ale wystarczył format i nowe sterowniki i potem elegancko poszło :).
magda555
24.08.2006, 12:06
a czy zawsze ten blad wyskakuje w tym samym miejscu? ja mialam to samo, tylko ze takie cos wyskakiwalo za kazdym razem w innym miejscu i nie tylko w nż. przeszperalam rozne fora i wyczytalam ze trzeba pousuwac programy typu nero, alcohol 120% itp. zrobilam tak i problem zniknal, wiec mysle ze warto sprobowac :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.