k_a_r_o_14
02.08.2006, 16:24
Mam problem! Sciągnięte z neta fryzury, ciuchy, makijaż nie wyświetlają się!! Co robić?? Sciągnęłam meshe i nic!! Pomocy!!
A zaznaczylaś, że obiekty zmodyfikowane mają pojawiać się w grze? (można zaznaczyć w oknie, które wyskakuje po stracie gry; jeśli nie ma tego okna, to w opcjach gry- zawartosć zmodyfikowaną na włączoną).
Inne możliwości:
- może nie rozpakowałaś dodatków typu .rar lub .zip tylko pop prostu wrzuciłaś do Downloads? Tak nie można, trzeba najpierw rozpakować (np. programem WinRar). Jeśli po rozpakowaniu masz pliki .package, to je wrzucasz do Downloads,
- może nie zainstalowałaś dodatków typu .sims2pack 2 kliknięciami myszki, tylko wrzuciłaś do Downloads? Takie dodatki instaluje się 2 razy na nie klikajac, do Downloads nie trzeba wrzucać,
- może te dodatki wymagają dodatku do gry, którego nie masz? (przy makijażach raczej neimożliwe),
- może włączyłaś grę tylko raz (dodatki pojawiają się po drugim uruchomieniu),
- jeśli nie pojawiaj się obiekty/meble, to powinnaś zainstalować sobei program CEP,
- może folder jest źle nazwany? Musi być "Downloads", z dużej litery.
Sprawdź wszystko dokładnie, jak się nadal nei będą pojawiać, to napisz. ;)
k_a_r_o_14
03.08.2006, 12:55
Wszystko sprawdziłam i wszystko powinno działać... I nic... Wciąż są tylko meble... Co robić??
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.