Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Simy nie reagują na zdradę

krooliczka
11.08.2006, 08:54
Mam taki mały problem. Moje simy nie reagują na zdradę. To znaczy: jest powiedzmy mąż i żona, żona zdradza męża z panem który u nich sprząta, mąż widzi jak się całują, obściskują, flirtują i nie reaguje!!! Wkurza mnie to bo chciałam rozdzielić pewną parę i nic z tego nie wyszło. Simka miała w nosie, że jej mąż ją zdradza... na jej oczach. Help!

wielbiciel the sims 2
12.08.2006, 12:17
Może to być wina jakiegoś hacka, ale jeżeli chcesz rozdzielić parę, to możesz to zrobić za pomocą kodu boolprop testingcheatsenabled true. Wejdź do otoczenia, otwórz konsolę kodów i wpisz kod boolprop testingcheatsenabled true wejdź do rodziny, a później w kontaktach przesuń paski pary w lewo i wtedy pojawi się opcja "zerwij".

olusiak
12.08.2006, 14:10
ja rodzieliłam parę poprzez bara-bara :] mąż zrobił to z sprzątaczką na oczach żony :) może spróbuj tak?

Markizzz
12.08.2006, 16:58
Jeśli nie możesz rozdzielić tej pary to może być wina jakiegoś chaka albo po prostu ta para się nie kocha. Jeśli masz tylko najlepszy przyjaciel lub ( nie jestem pewny ) zauroczenie to na pewno żadne z nich nie zareaguje na zdradę

Trish
12.08.2006, 21:04
Jeśli ma się zauroczenie, już reagują.