PDA

Zobacz pełną wersję : Hey - pare pytań

Christie
12.08.2006, 11:21
Hey ,to forum czytam od chyba 2 lat i dopiero dzis sie zarejestrowalam mam zamiar pisać fotostory ale mam pare pytań:

Jak zrobić aby simy nie miały nad głowami chmurek albo tych zielonych znaczków?

I z kąd biorą sie filmiki typu jak jest pierwszy pocałunek to pokazuje sie filmik ja tego nie mam ,za to moja koleżanka która sciągneła simy z neta ma czy moge te filmiki mieć?

Aha i mam jeszcze problem ze jak robie foty w sims2 to nie ma ich tam gdzie powinny być jest tylko 1 ostatnie . Gdzie one są? Co zrobić?

Prosze o pomoc

thx z góry

rzezU
19.08.2006, 23:48
Simsy nie beda je mialy na zdjeciach (chyba :P)

W kazdej orginalnej grze są.. chyba żę twoja karta graficzna nie radzi sobie z tymi filmikami albo masz za mało miejsca na dysku (lub RAM)

Z tym ostatnim nie potrafie Ci pomoc.. nie wiem.. u mnie sa wszystkie w EA GAMES THE SIMS 2 STORYTELLING (czy jakos takos) :)

Isi
20.08.2006, 00:46
Co zrobić żeby nie było chmurek i kryształków:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31447

Foty są w Moje dokumenty->EA Games->The Sims 2->Neighbohoods(nr okolicy)->Storytelling

krolik1995
20.08.2006, 09:52
Ja też mam problem z filmikami. Ale uważam że to powód nędznej karty graficznej.;) Bo jak w ustawieniach jest: Film: (czy coś takiego)
Wł.
Wył.
To to jest na szaro i nic nie mogę ustawić!!

Neillé
20.08.2006, 09:56
Jeśli chodzi o filmiki może poprostu nie masz włączonej opcji "podgląd wydarzeń specjalnych". Ta opcja znajduje się w opcjach kamery albo opcjach gry. Musisz sprawdzić.