Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Więcej niż osiem osób w rodzinie

Kiniaczka
12.08.2006, 11:32
Bardzo pilnie potrzebuję hacka na więcej niż osiem osób w rodzinie. Z góry dzięki

BARDZO PILNE
z GÓRY DZIĘKI

LadyMarmalade0
12.08.2006, 12:02
ja znam sposób.. xD ale nie ponosze konsekwencji za skutki uboczne..xD
powiedzmy, że chcesz mieć w rodzinie 10 osób.. 8 robisz za jedym razem, a te 2 za drugim razem w tworzeniu rodziny.. inaczej mówiąc tworzysz dwie rodziny..:D
wchodzisz do jednej z nich.. {powiedzmy tej 8-osobowej} wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true, klikasz z shiftem, aktywnym simem na samego siebie..xD wybierasz opcje "spawn..", następnie "tombstone L or D" czy coś w tym stylu..nie wiem jak to się dokładnie nazywa..:D pojawia się nagrobek.. klikasz na niego {bez shifta} i wybierasz "add neighbour to family.." i wybierasz imię sima którego chcesz dodać do rodziny..xD

Kiniaczka
12.08.2006, 12:44
Dzięki ale wolała bym zwykłego hacka(najlepiej sprawdzonego)

Isi
12.08.2006, 14:40
Hack, ale może powodować błędy:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=101362

Kiniaczka
14.08.2006, 11:05
Hack, ale może powodować błędy:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=101362
Ok tylko nie wiem jak się tam zalogować.
Wiem że jestem strasznie wybredna ale znacie może jakieś strony z gdzie można ściągnąć tego hacka bez logowania się??

PIKeR
15.08.2006, 18:57
Ok tylko nie wiem jak się tam zalogować.
Wiem że jestem strasznie wybredna ale znacie może jakieś strony z gdzie można ściągnąć tego hacka bez logowania się??
LOL. To jest najlepsza strona z dodatkami, i co może my mamy się zarejestrować, sciągnąć, kupić konto pod WWW i tam wrzucic hacka? ;)
Rejestracja na tej stronie jest darmowa, a do tego łatwa (tak jak tu - też vBulletin)
Pozdrawiam :)

Noob Saibot
15.08.2006, 19:31
klikasz w register. dasjesz datę (dorosłego najlepiej) wpisujesz tak samo jak tu. logujesz sie i jest juz gotowe. zeby nie logowac sie co troche, zaznacz Remember ME. moze cos zle podalem, ale nie pamiętam, bo przeciez jestem tam prawie rok i nie potrzebuje rejestracji. :D