Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Psucie się sprzętów...

Olexa
16.08.2006, 11:04
No tak... Jak wiadomo nic nie jest wieczne... Ale do rzeczy:

Stworzyłam sobie rodzinkę, kupiłam same najlepsze sprzęty i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że po każdym użyciu czego kolwiek (prysznica, komputera, telewizora, kibelka, zmywarki...) przez mojego sima wszystko się psuje. Rozumiem, że coś może się popsuć od czasu do czasu, ale zawsze?!!!
Dodam, że dzieje się to tylko w tej rodzinie... Moi simowie mają dobrze rozwiniętą technikę, więc na początku próbowałam naprawiać to wszystko, gdy już nie nadążałam kupowałam nowe sprzęty, ale efekt jest pozostaje taki sam... :(

Nie wiem co o tym myśleć... To staje się trochę denerwujące... Wiecie jak temu zaradzić??? Może mój sim jest jakiś przeklęty??? :O :O :O

Isi
16.08.2006, 11:27
Ja czytałam (na innym forum i an tym kiedyś też), ze to od używania kodu boolProp, a konkretnie od kliknięcia w pewną opcję (nie pamiętam, jaką)... Używałaś tego kodu? A może ściągałaś z neta jakieś podejrzane dodtaki, hacki?
Dobrego spoosobu na to CHYBA nei ma, ja słyszałam, że na 100% pomoże reinstalka.

Wickoo
17.08.2006, 02:35
Ta opcja to Break Includer ( "Dołączacz zepsuć" ), ja to wyłączyłem zdaje sie czymś w skrzynce pocztowej..

Olexa
17.08.2006, 09:39
Nie używałam tego kodu. Był taki czas kiedy miałam ponad 2000 dodatków z neta, ale je skasowałam bo gra chodziła zbyt wolno, a rodzinę w której jest ten problem stworzyłam dopiero po usunięciu. A ze skrzynką nic nie robiłam...

Nie wiem więc od czego tak się dzieje... :( Bo chyba nie od tego, że faceta porwali kosmici i że jest w ciąży i że był kiedyś wampirem??? :O :O :O

Nergallik
17.08.2006, 12:11
no to wpisz kod Boolprop (poradnik jest na forum.simsweb.pl) i po prostu to wyłącz... mozliwe ze blad gry, ale powinno pomóc.

Kadia
21.08.2006, 11:32
Też tak kiedyś miałam od używania "boolpropa" ale nie wiedziełam co to jest za opcja i też się denerwowałam. Potem to wyłączyłam i wszystko wróciło do normy :) "Wszystko czego się tkniesz w proch i pył obraca się" :D

Olexa
22.08.2006, 20:05
Dzięki za rady, pomogło z tym kodem. Nie wiem jednak jak to się mogło stać, gdyż nigdy nie używałam wcześniej tego kodu... Może moja kuzynka coś kliknęła... W każdym bądź razie dzięki, już wszystko działa :)