PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z instalacją

kaka1990
23.08.2006, 15:38
Mam problem z instalacją simsów 2 . Instaluje sie normalnie, niestety juz po instalacji nie chce się ona otworzyć. Co mam zrobić i czemu tak się dzieje

Nergallik
23.08.2006, 18:19
kupić oryginał.

NINKAA92
23.08.2006, 20:18
Masz pirata o to jest twój problem. Radzę kupić oryginał i nie zadawać głupich pytań.

Pingwin
24.08.2006, 09:21
Boże, cóż za twórcze i pomysłowe wypowiedzi.
Rozumiem, że dzisiejsze społeczeństwo jest ubogie w słownictwo i dzisiejsze mass-media trochę zmieniają zwyczaje językowe, ale dwu-wyrazowe odpowiedzi darujcie sobie, dobrze? Szczególnie, że nic nie wnoszą do tematu. (Czyżby moda na nabijanie postów powróciła?)

Wracając do tematu:
1. Czy instalacja przebiega bezproblemowo?
2. Czy podczas prób odpalenia aplikacji wyskakujuą błędy itp.?
3. Jak to czy cokolwiek się dzieje?
4. Czy gra była wcześniej instalowana na tym systemie?
5. Jaki to komp/system?
6. Czy jest coś załączone w tle (szczególnie anty-viry, one głównie powodują problemy z odpaleniem gry, jeżeli reszta jest w porządku)?
Jeżeli nie chce się odpalać to:
a)zepsuta kopia gry (nie mylić z piratem)
b)Windows odmawia wspólpracy z grą
c)inne/nie mam pomysłu

pocia
24.08.2006, 11:14
tez mam problem z instalacją, a potem z grą.
pingwin - mam nadzieję, że mi też pomożesz:)

jak narazie mam the sims 2 i the sims 2 na studiach <orginały>, nie instalowałam dalej bo gra nie chce się włączyć:/

1. zależy. za pierwszym razem wyskakiwał błąd, że jakiś plik jest uszkodzony, a potem zainstalowało się bez problemu. to samo było w ns

2. tak, ciągle wyskakuje ,,działanie aplikacji zostało zakłucone i zostanie ona zamknięta.... wyślij raport o błedach''

3. nie rozumiem pytania xD

4. tak i działała poprawnie, do pewnego czasu - wtedy odinstalowałam i zaczęły się te problemy:/

5. nie wiem, ale spełnia wszystkie wymogi gry i mam jeszcze dużo wolnego giga

6. antywir którego nie umiem wyłączyć <norton protection center>
Jeżeli nie chce się odpalać to:

raczej b), bo wyskakują te błędy, ale czy może mieć coś wspolnego moje konto na kompie? bo np. przed usunięciem gry gdy u mnie były problemy z włączeniem jej u mojego brata na koncie nie było żadnych...
P.S. wcześniej miałam zainstalowale ts2, ts2 ns, ts2 nz, ts2 wb, ts2 dodatek swiateczny. kłopoty nie mogły wystąpić z powodu dodatków ściagniętych z neta, ponieważ ostatnio żadnych nie ściagałam. warsztat się włącza normalnie.

Fragenstein
26.08.2006, 14:19
Siemano :P
To moj pierwszy post btw :)

Mam taki problem (i to chyba nie tylko ja :P). Mam orginal The Sims 2 i Wlasny Biznes. Simsy instaluja sie bez zarzutu, za to z wlasnym biznesem mam problem. Instalacja dochodzi do 100% i probuje sie zaktualizowac. Jesli wylacze- wystapil blad podczas instalacji. Jesli zostawie- po chwili wyskakuje blad. Powtarzam ze mam oryginal (i jestem zdeczka wku**** :P)

Pzdr