Zobacz pełną wersję : Zmiana skina w grze.
NINKAA92
23.08.2006, 20:08
Nie wiem czy taki temat już był, ale szukałam i nie znalazłam. Mam kłopot. Zrobiłam simkę. Była na studiach no i dużo się nauczyła. Zdobyła doświadczenia i trochę ze mną przeżyła. Niestety bardzo chcę zmienić jej skina, czyli skórę. Co zrobić?? Nie chcę oczywiście tworzyć jej od nowa i właśnie dlatego to jest problem...Pomożecie mi?? :(
simsonia
25.08.2006, 10:10
Z tego co ja wiem (a wiem bardzo dużo :)) to tak się nie da. Po prostu wszystkie szansy znikły razem z zatwierdzeniem sima i powołaniem go do życia. (w grze oczywiście).
poiuytrewq
25.08.2006, 10:56
Jeśli się nie myle to twarz możesz zmienić korzystając z lustra, a ubranie z szafy. W lustrze jest opacja popraw wygląda i każdy punkt wyglądu możesz tam zmienić!
Jeśli się nie myle to twarz możesz zmienić korzystając z lustra, a ubranie z szafy. W lustrze jest opacja popraw wygląda i każdy punkt wyglądu możesz tam zmienić!
ale nie kolor skóry. jest taki program - simPe <czy jakoś tak;p> - w nim można zmienić wszytko np. ożywić martwego sima, przenieść sima na inną okolicę <np. z miłowa do dziwnowa>, więc może skórę też można zmienić. a jeśli nie, to w dziale ,,Gdzie mogę to znaleść! - The Sims 2'' możesz napisać, że szukasz jakiegoś koloru skóry jako makijarz. wtedy będziesz mogła zmienić jej kolor skóry i to będzie np. jako podkład:). ale na całym ciele.
Nergallik
25.08.2006, 12:56
Da sie to zmienić w simPe ale jest to dość skomplikowane... gdzieś tu był poradnik, ale nie wiem gdzie <szuka>
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.