PDA

Zobacz pełną wersję : Jak można zrobić w simach2 własną muzyke

Rafałek
24.08.2006, 19:45
Prosze powiedzcie
:1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:

Neillé
24.08.2006, 21:39
Jeśli chcesz mieć w simsach swoją muzykę wystarczy skopiować pliki mp3 do folderu Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Music/Pop. Następne włączasz grę, wchodzisz w ustawienia dźwięku, naciskasz pop i zaznaczasz swoje piosenki (prawdopodobnie będą one już zaznaczone). Teraz wystarczy kupić radio, przełączyć na stację Pop i cieszyć się swoją muzyką w grze. Oczywiście możesz skopiować swoje pliki mp3 do innej stacji, ale napisałam Pop żeby było mi łatwiej tłumaczyć. Mam nadzieję, że wszystko rozumiesz, jak nie to napisz.

Wika
24.08.2006, 21:40
Moje dokumenty -> EA Games -> The Sims 2 -> Music -> (wybierasz rodzaj muzyki, np. pop) -> (wklejasz plik ze swoją muzyką).

Mam nadzieję, że pomogłam :)
Pozdrawiam :D

Rafałek
24.08.2006, 21:50
Dzienkować :D

bartek0311
25.08.2006, 09:28
Jeśli chcesz mieć w simsach swoją muzykę wystarczy skopiować pliki mp3 do folderu Moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Music/Pop. Następne włączasz grę, wchodzisz w ustawienia dźwięku, naciskasz pop i zaznaczasz swoje piosenki (prawdopodobnie będą one już zaznaczone). Teraz wystarczy kupić radio, przełączyć na stację Pop i cieszyć się swoją muzyką w grze. Oczywiście możesz skopiować swoje pliki mp3 do innej stacji, ale napisałam Pop żeby było mi łatwiej tłumaczyć. Mam nadzieję, że wszystko rozumiesz, jak nie to napisz.

Niedawno pisałem o tym teamt w kategorii The Sims 2 a teraz większość szpanuje że wie jak słuchać własnej muzy, ;P ;P

Neillé
25.08.2006, 09:40
Dla twojej wiadomości to ja o tym sposobie nie dowiedziałam się z twojego tematu :angry: ! Wiedziałam o tym już o wiele wcześniej z jakiegoś poradnika. A poza tym ja nie szpanuje wiedzą, tylko pomagam innym, bo chyba po to jest ten dział założony, nie?!