Zobacz pełną wersję : No nie... Niewioczne rodziny!
Pierwszy raz mi się zdarzyło, sorki z góry jeśli już było takie pytanie, ale nie potrafiłem znaleźć. Nie widzę przy wczytywaniu domków rodzina na obrazkach, także w okolicy, w skrzyni simów - brak rodzin! Przez to również kiedy wchodzę w dom z simami, nie mogę grać bo gra nie umie odczytać rodziny! Mam tylko tryb budowy. xP Czy ktoś może pomóc?
moze przez przypadek wykasowales te rodziny? np. usunales jakis folder / plik z EA games? jesli nie to nie wiem, bo jestem tępa jak tabaka w rogu xP aha - jesli ktos ma ochote to moze mi pomoc :) adres mojego tematu jest w opisie.
Jeżeli jeszcze ci sie nie udało przywrócić rodzin do gry to skopiuj wszystkie dodatki z downloads i zapisy z gry i usuń najnowszy dodatek który masz zainstalowany, jak pisze w twoim profilu ostatnia część to Własny Biznes , więc usuń go i sprawdź w Nocnym Życiu czy rodziny już są , jak niebędzie to odinstaluj wszystkie dodatki i zainstaluj same the sims 2 i zobacz czy już są, jeżeli sie nie pojawią to jakiś większy problem.
Konik - 640, to nie wina ramu...
pocia - Przez przypadek to się dzieciaka można dorobić, czasem. ;) Ale dzięki za dobre chęci pomocy.
Kufel - Za dużo roboty. :D
Ale... Okazało się że to tylko stare rodziny w Weronie, więc wywaliłem wszystkich i stworzyłem od nowa rodzinki sąsiedzkie - tylko Monteki i Kapuchy tam mieszkały na szczęście, a ja i tak tworzyłem nowego sima dla siebie. :O
Temat chyba można uznać za zamknięty, niekoniecznie rozwiązany. :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.