Zobacz pełną wersję : BŁagam O Pomoc! Bardzo Prosze! ZaŁamka!
Prosze o pomoc! Kupiłam oryginalną gre the sims 2 i zacina mi sie, dlugo sie włącza :( Nie wiem co mam zrobic :( mam kompa od niedawna i nie wiem gdzie znajduje sie karta graficzna itp. Nie ma mi kto pomoc... Rodzice sie na tym nie znaja :( Błagam o pomoc.
może masz za mało pamięci RAM?? bo to głównie ona wpływa na szybkość gry(tak mi się wydaje jeśli jeszcze coś innego to nie wiedziałam :P ) może masz minimalną ilość RAM-ów czyli 256MB??
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007
Nergallik
25.08.2006, 22:43
START (w rogu ekranu) -> Uruchom
wpisz: dxdiag
komputer o cos tam zapyta, to daj TAK
otworzy sie okienko z podstawowymi parametrami komputera... sprawdz ile masz ramu (bedzie 128 256 albo 512 DDR albo SDR) i jaki procesor (na samej gorze listy tych rzeczy... po prostu przepisz tutaj linijke gdzie jest napisane np. Intel Pentium, albo AMD Ahtlon albo Intel Celeron albo AMD Duron... a po tej nazwie zazwyczaj jest cos MHz albo GHz)
Jak to sprawdzisz to wejdz jeszcze (w tym samym oknie) w zakładke Ekrany... i tam bedzie podana karta graficzna (w gornym lewym rogu okienka bedzie taki oddzielony prostokąt to przepisz tutaj wszystko co jest tam napisane)
Jak to zrobisz to zobaczymy czy to wina sprzetu czy czegos innego.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.