PDA

Zobacz pełną wersję : Emerytki w ciąży

Jakub9999
27.08.2006, 15:28
Wie ktoś może, gdzie mogę znaleźć hack na to, by emerytka mogła mi zajść w ciążę [oczywiście w naturalny (ekhem...) sposób]? W moich i maxisowskich otoczeniach wiele kobiet tak harowało w karierze: biznes, że już nie może mieć dzieci [nie chciało mi się wstukiwać kodu: "Aging off", ani "AgeSimsCheat on" by odmłodzić babki], a nie chcę też adopcji, bo bardzo często adoptowane dzieci są brzydkie [raz moje dwie (stare) simki - małżeństwo - adoptowały 4 dzieci - 3 z nich musiałem zrobić operację plastyczną, a poza tym wszystkie miały ciemny kolor skóry, a ich 2 mamusie - biały]. Pomóżcie mi! Wiem, że kiedyś taki temat już był, ale nie mogę go znaleźć. Proszę o pomoc! [Ale się nagadałem, strasznie dużo tych nawiasów, ale przejdę do rzeczy - POMOCY!].

PS: Z góry dziękuję za pomoc.

kate_11
27.08.2006, 16:05
ja kiedyś tak zrobiłam bez hacka ale z kodem. Wpisałam kod BoolProp testingCheastEnabled true Sziftem na dorosłą simke tombstole l or d i coś takiego wybrałam żeby ona dorossła. Wykasowałam ją kodem moveobjects on wyszłam z gry i zapisałam a potem weszłam ona wyglądała jak emerytka ale miała wszystkie funkcje dorosłej. To CHYBA było tak :P

Jakub9999
27.08.2006, 16:40
Spróbuję tego, ale są jeszcze inne sposoby albo jakiś hack? Jeśli tak, do proszę, dajcie mi jego adres internetowy lub podyktujcie mi sposób!:(

Noob Saibot
01.09.2006, 07:56
to rob operacje dzieciom adopcyjnym. sciagnij hack na zmiane skory. jest gdzies na modthesims2.com ;) szukalem go ale nie znalazlem. postaram sie wgrac od siebie na serwer i ci dac. ;)

edit: juz go znalazlem na modthesims2. :) proszę: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=175950